ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που έγινε χθες το απόγευμα με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη ανακοινώθηκαν στους 4 Δημάρχους του Ν. Καβάλας τα ασυμπτωματικά κρούσματα κορωνοϊού σε τουρίστες. Όλοι τους μπήκαν στη χώρα από τον Προμαχώνα. Στο ξενοδοχείο καραντίνας οι 5 τουρίστες της Θάσου. Αποχώρισαν από το Δήμο Παγγαίου οι 2 επισκέπτες ενώ το κρούσμα στο Δήμο Καβάλας λέγεται ότι αφορούσε τον 60χρονο επιχειρηματία. Αργότερα χθες το βράδυ οι Δήμοι Παγγαίου και Θάσου εξέδωσαν σχετικές καθησυχαστικές ανακοινώσεις.

 

Το Ινστιτούτο Κοινωνικών Κινημάτων και Ιστορίας Καπνού ζητά από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης την καπναποθήκη Κούφλερ στο Περιγιάλι. Κλειστό για λίγη ώρα λόγω ατυχήματος ήταν χθες το απόγευμα το ρεύμα προς Καβάλα στην Εγνατία, στο ύψος του Παληού. Πανελλήνια προβολή στην καταδίκη δήθεν ιατροδικαστή στο Τριμελές Καβάλας. Δωρεάν διακοπές στην Καβάλα προσφέρει ο Δήμος και ο σύνδεσμος ξενοδόχων σε γιατρούς και νοσηλευτές του ΕΣΥ.

 

Στη Βουλή για τη συμφωνία με το Ισραήλ μίλησε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Άρθρο του Μακάριου Λαζαρίδη για τη συμπλήρωση ενός έτους της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ανακοίνωση με την ίδια αφορμή του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Με το διοικητή του Νοσοκομείου συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ. Κλειστό αύριο και μεθαύριο το ΚΕΠ της Δ. Αγοράς. Πρόσφυγες μετακινήθηκαν στην ενδοχώρα από τα νησιά μέσω δρομολογίου πλοίου που ήρθε χθες το μεσημέρι στο κεντρικό λιμάνι. Σε συμμετοχή στη σημερινή πανελλαδική στάση εργασίας με αφορμή το νομοσχέδιο για τις συγκεντρώσεις – διαδηλώσεις καλεί τους δημοσίους υπαλλήλους η ΑΔΕΔΥ Καβάλας.

 

Λόγω μέτρων πρόληψης κορωνοϊού δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις σε Αντιφιλίππους, Πηγές και Χωράφα. Με επιτυχία η Δημωφέλεια διέθεσε σε ιδιώτη μέσω δημόσιας διαδικασίας οικόπεδο στην Άσπρη Άμμο, στο οποίο θα κατασκευαστεί ξενοδοχείο 4 αστέρων.

 

5 νεαροί ποδοσφαιριστές παραμένουν στον ΑΟΚ. Παίκτης της Ένωσης ο Φίλιππος Βακουφτσής. Τη Δευτέρα γενική συνέλευση και εκλογές στο Νέστο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης