ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ούτε χθες αποσαφηνίστηκε πλήρως -όσον αφορά την Καβάλα- το ώριμο και υπό δημοπράτηση έργο κατασκευής δικτύου οικιακού φυσικού αερίου. Δεν είναι συγκεκριμένα γνωστό ποιες συνοικίες και περιοχές αφορά. Σύμφωνα με το δημοτικό σύμβουλο Δημοσθένη Τουλκίδη δεν είναι δυνατόν το δίκτυο να κατασκευαστεί στο Περιγιάλι αν δεν προηγηθούν άλλα έργα υποδομής. Πιο αισιόδοξη προσέγγιση στο θέμα κάνει ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης.

 

Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε χθες βράδυ στο κέντρο και σε συνοικίες της πόλης λόγω βλάβης. Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Νέστου, υπογράφει συμφωνία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για την κατασκευή γηπέδων σε Γέροντα και Ποντολίβαδο. Ολοκληρώνεται εντός των προσεχών εβδομάδων το έργο στη μεγάλη δημοτική καπναποθήκη. Η Δημωφέλεια ανακοίνωσε χθες βράδυ ρεκόρ επισκεπτών στο Φρούριο για το έτος 2018. Αρχίζουν σήμερα στην κεντρική πλατεία οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας. Στις 8.30 συναυλία του Γιάννη Ζουγανέλη.

 

Με 16 εποχιακούς εργαζόμενους ενισχύθηκε από χθες η Π.Ε. Καβάλας. Μουριάδης και Βέρρος εξέδωσαν ανακοινώσεις με συγχαρητήρια για το πρόσφατο συνέδριο για τον καπνό. Ικανοποίηση του ΔΗΠΕΘΕ για την επιτυχία των παραστάσεων του στη Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου ήταν χθες στο δικαστικό μέγαρο, στην εκδήλωση του δικηγορικού συλλόγου για τον Βασίλειο Βελλή. Για τα κτίρια του ΝΟΚ και του ΟΘΑΚ στο λιμάνι είχε συνάντηση με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Τις επόμενες ημέρες διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του δημοτικού παντοπωλείου.

 

Την τελευταία μέρα του έτους κόβει βασιλόπιτα η Ιερά Μητρόπολη. Το προσεχές Σάββατο ο Χρήστος Θηβαίος εμφανίζεται στη Μυροβόλο. Δράση κατά της βίας σε βάρος των γυναικών υλοποίησαν χθες το απόγευμα μέλη του Σοροπτιμιστικού ομίλου. Οι Γιατροί του Κόσμου θα είναι σήμερα στον Αμυγδαλεώνα για δωρεάν εξετάσεις σε μαθητές.

 

Σήμερα αρχίζει η προετοιμασία του ΑΟΚ για το ματς της Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη. «Προσπαθούμε να μείνουμε ζωντανοί στη μάχη της παραμονής» δήλωσε ο προπονητής της Energean Kavala BC Ανδρέας Καραπιπερίδης.

 

Διαβάστε επίσης