• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου όπου παρουσιάστηκαν σημαντικές υπηρεσίες προς τους πολίτες μέσω της ιστοσελίδας του Νοσοκομείου, ο διοικητής Τάσος Καρασαββόγλου παραδέχθηκε ότι είναι πιθανό στο νοσηλευτικό ίδρυμα να εφαρμοστεί ο οργανισμός λειτουργίας του 2012. Πρόκειται για έναν μνημονιακό οργανισμό συνένωσης κλινικών που δεν ευνοεί την ανάπτυξη του Νοσοκομείου. Ωστόσο αυτό θα γίνει επειδή γιατρός προσέφυγε αρμοδίως με αποτέλεσμα να υπάρχει παρέμβαση ακόμη και της δικαιοσύνης. Αρχικά την αποκάλυψη για την εφαρμογή του οργανισμού του 2012 είχε κάνει η πρόεδρος των εργαζομένων Κατερίνα Πετράκη.

 

Σε κλίμα συναίνεσης η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο των θεμάτων της γέφυρας. Βοήθεια από το Στρατό ζητά η κ. Τσανάκα. Δεν έγινε γνωστή χθες η απόφαση του δικαστηρίου για τον τρόπο που θα πληρώνει η ΒΦΛ τη ΔΕΠΑ. Τη 2η θέση σε πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής έλαβαν οι μαθητές του Λυκείου της Ελευθερούπολης. Έγκριση από την Αποκεντρωμένη περιμένει ο Δήμος Καβάλας για να εφαρμόσει την ελεγχόμενη στάθμευση.

 

Υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους παρουσιάζει το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου Γιώργος Γερομάρκος. Ανακοινώσεις και δηλώσεις για αντιμετώπιση κυκλοφοριακών προβλημάτων που προκύπτουν από την πτώση της γέφυρας έκαναν οι Μουριάδης- Μάκης Παπαδόπουλος – Βαγγέλης Παππάς. Ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος η Βαρβάρα Μπαλτζίδου. Δεν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές ο Ξενοφώντας Κροκίδης. Αύριο στην Καβάλα ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ Νίκος Χουντής.

 

Αποχωρούν από το στρατόπεδο Κωτσάλου τα αστικά λεωφορεία, δημιουργείται χώρος στάθμευσης τους σε ιδιόκτητο οικόπεδο του ΚΤΕΛ στο Περιγιάλι. Συνεχίζεται σήμερα η διανομή τροφίμων για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ. Ξεκίνησε γεώτρηση στο Ζυγό, για να λυθεί το πρόβλημα υδροδότησης του χωριού. Η Κυριακή Οβαλιάδου πρόεδρος στο σύλλογο γυναικών ζωγράφων. Το Σάββατο το πρωί στο Επιμελητήριο εκδήλωση για τη ρύθμιση των 120 δόσεων.

 

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα 4 ματς που έμειναν, δήλωσε χθες ο προπονητής του ΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης. Ο Νέστος διαψεύδει τα περί αποχωρήσεων των ποδοσφαιριστών Αθανασίου- Μιρκτσιάν- Μελισσόπουλου.

 

Διαβάστε επίσης