• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Οικογενειακά και ήσυχα πέρασε για τους Καβαλιώτες το φετινό Πάσχα. Αξιοσημείωτη η τουριστική κίνηση, οφείλονταν σε Βαλκάνιους επισκέπτες. Στη Θάσο λειτούργησαν όλα τα μεγάλα ξενοδοχεία ενώ ξεκίνησαν πρόσφατα οι πτήσεις τσάρτερ. Η αγορά της Καβάλας λειτουργεί σήμερα πρωί και απόγευμα.

 

Τρία άτομα τραυματίστηκαν σε σύγκρουση μοτοσυκλέτας και επιβατικού αυτοκινήτου χθες το απόγευμα κοντά στις Κρηνίδες. Πριν το Πάσχα βρέθηκε σορός άνδρα σε παραλία στο Αγίασμα, ανήκει στον αγνοούμενο από τον Μάρτιο 57χρονο ψαρά από τη Θάσο. Τη Μεγάλη Παρασκευή σημειώθηκε εργατικό ατύχημα στη ΒΦΛ, εργαζόμενος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο. Την Κυριακή του Πάσχα το πρωί εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αποθήκη ηλεκτρολογικού υλικού στη Μουσθένη.

 

Εκτός από την επίσκεψη Μητσοτάκη την Κυριακή στην πόλη μας είναι πιθανή επίσκεψη τη Δευτέρα του Αλέξη Τσίπρα. 21 εκλογικά περίπτερα θα λειτουργήσουν το προσεχές διάστημα στις πλατείες και άλλα κεντρικά σημεία της Καβάλας. Πρόταση για την ανάπτυξη της περιοχής του Αγίου Νικολάου από τον Θόδωρο Μουριάδη.

 

Δύο οι αυριανές εκδηλώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά. Αύριο στο λιμάνι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2019. Υπογράφηκε η σύμβαση για εργασίες ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Ελευθερούπολης- Χορτοκοπίου αλλά και πλησίον του Ποντολιβάδου. Κανονικά λειτουργεί το κατάστημα των ΕΛΤΑ στη Νέα Καρβάλη. Συνεχίζεται από την Πέμπτη η ενημερωτική εξόρμηση της ΑΝΚΑ για το νέο πρόγραμμα Leader.

 

Έθιμα που αφορούν την γιορτή του Αγίου Γεωργίου αναβίωσαν χθες σε Αμυγδαλεώνα και Χορτοκόπι. Η ομάδα νέων εθελοντών Action Team καθαρίζει και περιποιείται σήμερα το πάρκο Φαλήρου. Αύριο γιορτή αμπελόφυλλου στις Ελευθερές. Εκδήλωση για την Πρωτομαγιά αύριο και στο Μυρτόφυτο. Το Σάββατο τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ελευθέριου Βενιζέλου στο Δημοτικό Κήπο.

 

Τις εξελίξεις στην Αθήνα για την τύχη της αναδιάρθρωσης περιμένει ο ΑΟΚ. Ο Νέστος προετοιμάζεται για το πρώτο ματς των μπαράζ, στη Χαλκιδική με τα Τρίγλια.

 

Διαβάστε επίσης