• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΜΑΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΜΑΗ 2019

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες στην αγορά για την Λευκή Νύχτα της ερχόμενης Παρασκευής. Τουλάχιστον 30 οι εκδηλώσεις και λοιπές δράσεις, οι περισσότερες στην οδό Ομονοίας. Στο πλαίσιο συνάντησης του Εμπορικού Συλλόγου με το Αστικό ΚΤΕΛ συμφωνήθηκε το βράδυ της Παρασκευής τα δρομολόγια των λεωφορείων να συνεχιστούν και μετά τα μεσάνυχτα. Εμπορικός Σύλλογος και Αστικό ΚΤΕΛ συζητούν ευρύτερη μεταξύ τους συνεργασία.

 

Λόγω γενικής συνέλευσης της ΕΛΜΕ Καβάλας κλειστά θα είναι την Πέμπτη Γυμνάσια και Λύκεια στο Νομό Καβάλας. Δυσφορία εκπαιδευτικών και γονέων στο 19ο δημοτικό επειδή εργασία κατασκευής ράμπας ΑμΕΑ γίνεται τώρα που τα σχολεία επαναλειτούργησαν. 18 αιρετοί και πρώην αιρετοί διοικήσεων της ΔΕΥΑΚ απολογήθηκαν στο Πταισματοδικείο με γραπτό υπόμνημα. Η δικαιοσύνη ερευνά υπόθεση ανανέωσης συμβάσεων από το 2010 έως σήμερα.

 

Παρουσία του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη έγινε χθες βράδυ εκδήλωση για τις ευρωεκλογές. Αρκετοί φίλοι κι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ ταξίδεψαν από την Καβάλα στην Ξάνθη για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. 20 υποψήφιοι δήμαρχοι από το Ν. Καβάλας κατέθεσαν ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής τα απαραίτητα έγγραφα των συνδυασμών τους στο Πρωτοδικείο. Προτάσεις του Χρήστου Ποτόλια για το κυκλοφοριακό της Καβάλας. Ο συνδυασμός μας τίμησε τις δεσμεύσεις του 2014, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Δήμητρα Τσανάκα.

 

Αυτόματο εξωτερικό απιδινωτή δώρισε η εταιρία Λιπάσματα Νέας Καρβάλης στο σχολείο του Ζυγού. Με ανακοίνωση του ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών του Επιμελητηρίου ευχαριστεί όσους βοήθησαν και συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία του περασμένου Σαββάτου. Αποχή από τις δευτερογενείς μεταφορές άρχισε το προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας.  Συνεδριάζει την Πέμπτη το Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

Την Κυριακή εκδήλωση για τη γενοκτονία των Ποντίων στο Κοκκινόχωμα και στη Χρυσούπολη. Το απόγευμα του Σαββάτου η 23η χορωδιακή συνάντηση στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ. Από την Παρασκευή έως το τέλος του μήνα εγγραφές και επανεγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

 

Η νεαρή Καβαλιώτισσα Μάγδα Μιχαηλίδου πρωταθλήτρια Ελλάδας στο σκάκι, στην κατηγορία κάτω των 20 ετών. Πανηγυρικό φιλικό με τη Ξάνθη για το τέλος της περιόδου ετοιμάζεται να παίξει ο ΑΟΚ. Η ομάδα πινγκ πονγκ της Καβάλας πήρε τη δεύτερη θέση σε πανελλήνιο επίπεδο στην κατηγορία κάτω των 15 ετών.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης