ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΓΕΝΑΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΓΕΝΑΡΗ 2018

Συνάντηση με τους πρώην απολυμένους της ΒΦΛ είχε χθες το απόγευμα στο ΕΥΚ ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης. Νωρίτερα σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι οι εργαζόμενοι έχουν δίκιο που ζητούν ασφάλιση και για τους μήνες που ήταν απολυμένοι. Τον κ. Νεφελούδη συνάντησαν επίσης οι Λιμενεργάτες, οι σχολικές καθαρίστριες αλλά και το σωματείο των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ.

 

Με μια ανακοίνωση όπου υπάρχουν μισές αλήθειες, η ΔΕΥΑΚ γνωστοποίησε χθες τη σοβαρή βλάβη στο βιολογικό του Δάτου. Ακόμη και χθες το μεσημέρι ο βιολογικός λειτουργούσε με γεννήτρια. Ο Μάκης Παπαδόπουλος θέτει θέμα λειτουργίας και του βιολογικού της Άσπρης Άμμου. Δεν υπήρξε ενδιαφερόμενος στο χθεσινό πλειστηριασμό του ακινήτου της εταιρίας «Πλαστικά Καβάλας». Το Φθινόπωρο του 2019 μετατίθενται οι δημοτικές εκλογές, είπε ο Υπουργός Εσωτερικών. Καταδικάστηκε στο Μονομελές κτηνοτρόφος, οι αγελάδες του οποίου κυκλοφορούσαν ελεύθερες μέσα στο Χαλκερό. Σε άλλη υπόθεση καταδικάστηκε ιδιώτης επειδή εξαπάτησε δύο πολίτες και δεν απέσυρε επιβατικό αυτοκίνητο.

 

Με τις κρίσεις να είναι σε εξέλιξη, είναι πιθανό η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας να ενισχυθεί με δεύτερο αστυνομικό υποδιευθυντή. Εξιχνιάστηκαν 5 κλοπές και μία απόπειρα στην πόλη της Καβάλας, συνελήφθησαν δύο από τους τρεις δράστες. Παραμένουν τα προβλήματα στη λειτουργία του ιδρύματος «Αγία Μαρίνα». Το Σάββατο μνημόσυνο για τους 6 μήνες από το θάνατο του Μητροπολίτη Προκόπιου.

 

Μέσω του γιουτιουμπ μεταδίδεται από τη Νέα Καρβάλη η σημερινή αρχιερατική λειτουργία για τη γιορτή του Γρηγορίου του Θεολόγου. Στις 11 το πρωί η λιτάνευση της εικόνας και του ιερού σκηνώματος. Βασιλόπιτα έκοψε στη Θάσο η Αναπτυξιακή Αδελφική Εταιρία. Τέλος Φλεβάρη η επόμενη διανομή τροφίμων από το δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο.

 

Συνέντευξη σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης έδωσε ο πρώτος σκόρερ του ΑΟΚ Νίκος Βαλαβανόπουλος. Γιατί όχι και άνοδος, λένε στον Αετό Ορφανού. Προ των πυλών στο Νέστο ο βραζιλιάνος Ροντρίγκεζ.

 

Διαβάστε επίσης