Δηλώσεις Δερμιτζάκη, Χατζηκυριάκου και αποτελέσματα, βαθμολογία στη Γ` Εθνική

 Δηλώσεις Δερμιτζάκη, Χατζηκυριάκου και αποτελέσματα, βαθμολογία στη Γ` Εθνική

 Παύλος Δερμιτζάκης(προπονητής ΑΟΚ):

« Ηταν ένα παιχνίδι που το αντιμετωπίσαμε όπως όλα τα άλλα, με σοβαρότητα και πειθαρχία. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάνω στον αντίπαλο.  Γενικά ήμασταν πάρα πολύ έτοιμοι.  Προσπαθούμε να περάσουμε ότι αυτά τα ματς με μικρότερο βαθμό δυσκολίας είναι τα πιο δύσκολα γιατί αν έχεις κάποια απώλεια είναι αυτά που σε πληγώνουν.  Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών γιατί αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα.  Προσπαθούμε να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία, χτίζοντας ένα σερί νικών, βάση της εικόνας που έχουμε σαν ομάδα και την ποιότητα των παικτών.   Προσπαθήσαμε να αποτρέψουμε ένα δυνατό σημείο που έχει ο αντίπαλος και που είναι η άγνοια κινδύνου αφού δεν έχει να χάσει τίποτα σε αυτά τα  παιχνίδια.  Έπρεπε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και επίσης να προσέξουμε τη μετάβαση του αντιπάλου από την άμυνα στην επίθεση.   Δεν κινδυνέψαμε σχεδόν καθόλου.  Είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά έπρεπε να δημιουργήσουμε περισσότερα τελειώματα.  Πετύχαμε τα δυο από τα τρία γκολ με στατικές φάσεις, κάτι το οποίο δουλεύουμε σαν ομάδα πάρα πολύ.  Κοιτάζουμε πλέον  το επόμενο παιχνίδι για να ολοκληρώσουμε με ένα καλό σερί πριν τις γιορτές.  Ο αντίπαλος στο αμυντικό κομμάτι ήταν μια πειθαρχημένη και σοβαρή ομάδα όπου μας έκλεισε τους χώρους. Είναι καλή ομάδα το Καλαμπάκι κια είναι σε σωστό δρόμο. Εύχομαι τα καλύτερα και για τον Φώτη που είναι ένας νέος και καλός προπονητής».

 

Φώτης Χατζηκυριάκου(προπονητής ΑΕ Καλαμπακίου):

« Είναι πολύ σημαντικό για μας που σαν ομάδα αλλά γενικότερα και σε προσωπικό επίπεδο που ήρθαμε να παίξουμε εδώ στην Καβάλα, στην έδρα ενός ιστορικού σωματείου που έχει σε μεγάλες κατηγορίες. Πριν την έναρξη χαρακτήρισα  το ματς στους ποδοσφαιριστές μου, σαν μια  γιορτή για μας.  Μακάρι να μην ξανασυναντηθούμε και η Καβάλα ν` αλλάξει κατηγορία. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μεγάλη πίεση αφού ο ΑΟΚ είναι μια ομάδα δουλεμένη που παίζει γρήγορα.   Κοιτάξαμε το αμυντικό μας κομμάτι και είχαμε πειθαρχία.  Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε καλά, είχαμε δυο τρεις καλές στιγμές, αυτές ζητήσαμε, αυτές είχαμε.

Δεχθήκαμε ένα γκολ από στατική φάση ενώ είχε η Καβάλα και άλλες δυο φάσεις.  Στο Β` μέρος πάλι δεχθήκαμε ένα γκολ από στατική φάση. Γνωρίζαμε ότι η Καβάλα είναι πολύ καλή στις στημένες φάσεις αλλά και πως παίζει με τις αλλαγές παιχνιδιού.  Ευχαριστούμε την ομάδα της Καβάλας για τη φιλοξενία ενώ πιστεύω ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα ενώ πολύ καλή ομάδα είναι και ο Νέστος».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(Σάββατο) Γήπεδο ΑΟΞ Ξάνθης: Άρης Αβάτου – Αετός Ορφανού 0-0

Γήπεδο ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης: 3-1 (17′ Μερακλής, 21′, 54′ Κυριαζίδης / 19′ Πεταλωτής)

Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης: 3-1 (18′ Λιάρας, 54′-61′ Ζυγκερίδης / 69′ Γ. Καραγκιόζης)

Γήπεδο ΔΑΚ Κομοτηνής: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Νέστος Χρυσούπολης: 0-3 (57′ Μπέλιτς, 82′ Καθάριος, 88′ Μκρτσιάν)

Γήπεδο Σιδηροκάστρου: Εθνικός Σιδηροκάστρου – Πανσερραϊκός: 0-4 (14′-66′-76′ Παπαβασιλείου, 27′ Αναστασόπουλος πεν)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Κεραυνός Πέρνης – Αλέξανδρος Κιλκίς: 1-0 (76′ Κωστόπουλος)

Γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη”: ΑΟ Καβάλα – ΑΕ Καλαμπακίου: 3-0 (14′ Τσούτσης, 52′ Βαλαβανόπουλος, 82′ Γαβριηλίδης)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Νέστος Χρυσούπολης 27 (24-8)

——————————————-

  1. Α.Ο.Καβάλα 26 (24-3)

——————————————-

  1. Αετός Ορφανού 21 (19-11)
  2. Πανσερραϊκός  18 (20-12)
  3. Άρης Αβάτου 18 (13-8)
  4. Κεραυνός Πέρνης 18 (11-7)
  5. Ορφέας Ξάνθης 17 (15-14)
  6. Αλέξανδρος Κιλκίς 16 (13-7)
  7. Απόλλων Παραλιμνίου 14 (9-10)

——————————————-

  1. Ασπίδα Ξάνθης 10 (9-26)
  2. Εθνικός Αλεξ/πολης 9 (9-20)
  3. Εθνικός Σιδηροκάστρου 8 (4-21)
  4. ΠΑΟΚ Κοσμίου 7 (7-20)
  5. ΑΕ Καλαμπακίου 7 (5-16)

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης