Δηλώσεις Κετσιεμενίδη, Μαλαματά στους 93,7 για τα χθεσινά ματς

 Δηλώσεις  Κετσιεμενίδη, Μαλαματά στους 93,7 για τα χθεσινά ματς

Κυριάκος Κετσιεμενίδης: « Κάναμε το παιχνίδι ντέρμπι, δεν είχαμε καλά τελειώματα» 

Δηλώσεις στους 93,7 έκανε ο προπονητής του Νέστου Κυριάκος Κετσιεμενίδης για το παιχνίδι μέσα στο Καλαμπάκι αλλά και γι` αυτό που έρχεται στο Οφρύνιο με το Αετό στο Οφρύνιο.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πόσο δύσκολα κέρδισε ο Νέστος μέσα στο Καλαμπάκι;

Απάντηση: Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα πολύ δύσκολα. Γνωρίζαμε ότι το Καλαμπάκι θα έχει τη ψυχολογία με το μέρος του μετά τη νίκη με τον Πανσερραϊκό. Επίσης ξέραμε  ότι θα παίζαμε σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο αφού είχε προηγηθεί παιχνίδι και την Τετάρτη αλλά και το Καλαμπάκι πρέπει να πάρει παιχνίδια στην έδρα του για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.  Εμείς ξέραμε τι θέλαμε στο παιχνίδι. Παράλληλα εμείς το κάναμε ντέρμπι. Ο Νέστος έχει την ποιότητα να διαχειρίζεται αυτά τα παιχνίδια γιατί έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Αυτοί που ξεκινάνε αλλά και αυτοί που έρχονται από τον πάγκο έχουν θέληση και πάθος.  Θα πρέπει όμως να είμαστε πιο σοβαροί στις τελικές προσπάθειες για να τελειώνουμε τα παιχνίδια.  Να μην τα κάνουμε ντέρμπι.

Είχαμε ευκαιρίες που χάσαμε και έτσι το Καλαμπάκι ήταν μέσα στο παιχνίδι αφού και στο 1-1 θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα.   Είχαμε 4-5 ευκαιρίες που ήταν πολύ καλές αλλά δεν είχαμε καλά τελειώματα.  Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.  Στο 1-1 κάτι έπρεπε να κάνουμε για να δώσουμε μια ώθηση στην ομάδα. Παίξανε σαν αλλαγή παίκτες που θα μπορούσανε να ήταν βασικοί.  Βοηθάει πολύ το καλό ρόστερ που έχουμε. Επίσης κάναμε κάποιες εσωτερικές αλλαγές γιατί έβλεπα κάποια αδύνατα σημεία όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των δικών μου ποδοσφαιριστών και των αντιπάλων

 Ερώτηση: Τι θα προτιμούσε για δώρο στα γενέθλια του ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης τη νίκη στο Καλαμπάκι η τη νίκη στο Οφρύνιο;

Απάντηση: Πάντας για δώρο επιθυμώ να έχουν υγεία οι ποδοσφαιριστές γιατί αγωνίζονται σε δύσκολα γήπεδα.  Τα αποτελέσματα μετράνε λιγότερο. Υπάρχει η οικογένεια, υπάρχει η δουλειά και πάνω απ` όλα να έχουμε υγεία.  Βιώσαμε ένα δύσκολο τραυματισμό του Φ. Τσαμπέγια που ακόμη μας πονάει.

Ερώτηση: Τώρα το ντέρμπι με τον Αετό. Υπολογίζεται ο Νικλητσιώτης;

Απάντηση: Πιθανό να τον έχουμε μαζί μας. Πιστεύω ότι θα προλάβουμε έστω και οριακά το δελτίο του. Είναι ένα παιχνίδι όπου θα περνούσαμε και εμείς σε κάποια στιγμή από την έδρα του Αετού.  Να παίξουμε για να τελειώνουμε. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση αν και υπάρχει μεγάλη  επιβάρυνση  των παικτών σε τέτοια γήπεδα που κάνουνε συνέχεια υπερπροσπάθεια για να κερδίζουνε τα παιχνίδια.

 

Γιάννης Μαλαματάς: «  Πατούσαμε καλύτερα στο β` μέρος, πολύ καλή δουλεμένη ομάδα ο ΑΟΚ»

Στην καλή απόδοση της ομάδα του στο β` μέρος στάθηκε ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης Γιάννης Μαλαματάς που χαρακτήρισε παράλληλα δίκαιη τη νίκη του ΑΟΚ στο παιχνίδι της Κυριακής.

Αναλυτικά τόνισε: « Θέλω να ευχαριστήσω τον Παύλο για τα καλά του λόγια. Θα συμφωνήσω με τα περισσότερα που είπε.  Για μας ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Το ξέραμε από την αρχή αυτό το πράγμα. Θεωρώ ότι μπήκαμε λίγο φοβισμένα στον αγωνιστικό χώρο, στο ξεκίνημα του παιχνιδιού.  Αιφνιδιαστήκαμε από την Καβάλα  που μπήκε πολύ δυνατά, πίεσε ψηλά, σχεδόν μας έκλεισε μέσα στην περιοχή.  Το γρήγορο γκολ της Καβάλας έπαιξε ρόλο στη ψυχολογία μας. Τα παιδιά δεν το ξεπεράσανε γρήγορα. Άργησε να γίνει αυτό.  Θεωρώ ότι στο β` μέρος πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο χωρίς να κάνουμε τη μεγάλη ευκαιρία εκτός από κάποια σουτ έξω από την περιοχή που ήταν πολύ καλά. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη ομάδα. Δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε περισσότερο γιατί πιθανόν να δεχόμασταν ένα δεύτερο γκολ όπου θα τελείωνε το παιχνίδι πιο νωρίς.   Ετσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θεωρώ ότι είναι δίκαιη η νίκη της Καβάλας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παύλο.  Να ευχηθώ να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους και ότι καλύτερο»

 

 

 

Διαβάστε επίσης