• 20 Απριλίου 2024,

Δημήτρης Σίτσας: « Δε θα χαριστούμε σε κανέναν»

 Δημήτρης Σίτσας: « Δε θα χαριστούμε σε κανέναν»

Δηλώσεις στους 93,7 έκανε ο προπονητής του Αετού Οφρυνίου Δημήτρης Σίτσας για το τροχαίο δυο ποδοσφαιριστών της ομάδας του πριν την έναρξη του αγώνα με το Καλαμπάκι αλλά και τη συγκεκριμένη  αναμέτρηση. Αναλυτικά.

Ερώτηση:  Το περιστατικό με το τροχαίο των δυο ποδοσφαιριστών σας πριν την έναρξη του αγώνα σας αναστάτωσε και σας επηρέασε.

Απάντηση:  Ευτυχώς δεν έπαθαν κάτι τα παιδιά ως εκ θαύματος. Αν βλέπατε  πως είναι το αμάξι από το τρακάρισμα θα καταλαβαίνατε πολλά.  Η Παναγιά ήταν μαζί τους, ευτυχώς για τα παιδιά. Δεν χτύπησαν καθόλου και είναι καλά τα παιδιά. Σίγουρα μας επηρέασε όλους αν και δε μπορώ να πω ότι είναι 100% η εμφάνιση μας επηρεασμένη από το γεγονός. Τα παιδιά ήταν αρκετά επηρεασμένα και από τις δυο απουσίες του Δαγκούλη και του Γεράκη, απλά νομίζω ότι πέσαμε και σ` ένα αντίπαλο που έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή και ήταν πολύ παθιασμένος, πολύ δυνατός, μέχρι αντιαθλητικός σε μερικά πράγματα. Εν πάσει περίπτωση με την ανοχή του διαιτητή το Καλαμπάκι φάνηκε ότι θέλει παραπάνω το παιχνίδι από μας και το πήρε.   Με συνδυασμό των δυο πραγμάτων του πάθους από το Καλαμπάκι και της δικιά μας επιρροής από το τροχαίο, μας έκαναν να χάσουμε το προσανατολισμό μας και να χάσουμε το παιχνίδι.  Είναι κακή παρένθεση. Δεν έχουμε ξαναβρεθεί σε τέτοια κακή εμφάνιση. Δικαιούμαστε να έχουμε και μια κακή μέρα.   Στα προηγούμενα παιχνίδια που χάσαμε ήμασταν πολύ καλοί και παθιασμένοι.  Η έλλειψη πάθους οφειλόταν στο ατυχές γεγονός και όχι σε κάτι άλλο.

Ερώτηση:  Μήπως το μυαλό είναι στο Κύπελλο όπου φαίνεται να είναι βασικός στόχος για τη συνέχεια;

Απάντηση: Είναι φυσιολογικό και δεδομένο όταν μια ομάδα έχει τελειώσει σχεδόν με την υπόθεση της παραμονής, να μην έχει ισχυρό κίνητρο. Αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή.  Πρέπει ο προπονητής για να βγει έξτρα πάθος στον αγωνιστικό χώρο πρέπει ο προπονητής να τους δώσει μια καινούρια ιδέα, ένα νέο κίνητρο.

Αποπροσανατολίζει το μυαλό των ποδοσφαιριστών αν ακούνε ότι μόνο το Κύπελλο είναι ο στόχος μας.  Δεν είναι έτσι όμως τα πράγματα. Οι παράγοντες δε το βλέπουν έτσι και ειδικά ο κόσμος του χωριού θέλει να βλέπει την ομάδα να κερδίζει πάντα. Επίσης η διοίκηση είναι απαιτητική γιατί πληρώνει και είναι συνεπέστατη στις πληρωμές. Μέχρι τώρα δεν έχει αφήσει κανέναν απλήρωτο και ξεκρέμαστο. Θέλει να βλέπει καλό ποδόσφαιρο και τους παίκτες να ματώνουν και να παθιάζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.   Δεν έχει σημασία αν έρθει η νίκη.

Το θέμα είναι να βλέπουν εγρήγορσης από τους παίκτες και ζωντάνια, πάθος. Δεν τα είχαμε αυτά με το Καλαμπάκι.  Δεν τελειώσαμε μόνο με το Κύπελλο, θέλουμε να είμαστε στην πρώτη πεντάδα. Αυτό το λέμε από την αρχή. Να μην πάει στράφι η καλή πορεία η φετινή αλλά και η περσινή μας εικόνα.

Ερώτηση: Θα παίξει ρυθμιστικό ρόλο στην άνοδο και στην παραμονή από εδώ και πέρα ο Αετός;

Απάντηση: Ο ρόλος ο δικός μας είναι πλέον ρυθμιστικός, εκ των πραγμάτων. Έχουμε να παίξουμε με την Καβάλα και με το Νέστο εκτός της τελευταία αγωνιστική όπου ίσως να έχουν κριθεί τα πάντα. Δεν υπάρχει να χαριστούμε σε κανέναν, δεν υπάρχει να μην παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια. Θα τα δώσουμε όλα  για να κρατήσουμε αυτό που λένε όλοι ότι ο Αετός είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και υπολογίζεται απ` όλους. Να κρατήσουμε την αίγλη που έχουμε δημιουργήσει ειδικά μέσα στην έδρα μας.

 

 

Διαβάστε επίσης