• 19 Απριλίου 2024,

Δημήτρης Σίτσας στους 93,7: « Πολύ καλή εμφάνιση στην Ξάνθη , στόχος μας το Κύπελλο»

 Δημήτρης Σίτσας στους 93,7: « Πολύ καλή εμφάνιση στην Ξάνθη , στόχος μας το Κύπελλο»

Δηλώσεις για τη νίκη της ομάδας του στην έδρα του Ορφέα Ξάνθης έκανε ο προπονητής του Αετού Οφρυνίου Δημήτρης Σίτσας.

Αναλυτικά.

Ερώτηση:  Πως ήταν το παιχνίδι στην Ξάνθη; Δίκαιη η επικράτηση του Αετού;

Απάντηση: Οσον αφορά την διακύμανση του σκορ έπρεπε να ήταν πολύ μεγαλύτερο από την πλευρά μας.  Οσον αφορά τις κάρτες εμείς ήμασταν πολύ ήρεμοι στην αντιμετώπιση του παιχνιδιού. Ήρεμοι και με πολύ καλή εμφάνιση.  Υπήρχε ένας εκνευρισμός στους αντιπάλους και δεν γνωρίζω από πού προήλθε.  Εμείς το διαχειριστήκαμε σωστά και κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, ίσως την καλύτερη στα τελευταία παιχνίδια. Δίκαια πήραμε τη νίκη ενώ αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα που δικαιολόγησε τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα.

Ερώτηση: Πολύ καλή εμφάνιση παρά το γεγονός ότι απουσίαζαν δυο βασικοί παίκτες στο μεσοαμυντικό κομμάτι, ο Κωνσταντινίδης και ο Δαγκούλης.

Απάντηση: Αυτό μεγαλώνει ακόμη παραπάνω τη νίκη μας. Καλύψαμε εκ των έσω τις δυο σοβαρές ελλείψεις που είχαμε.  Είναι δυο παίκτες βασικοί που έχουν πολλές συμμετοχές στην ομάδα.  Ημασταν πολύ καλοί σαν ομάδα αλλά και ατομικά στο επιθετικό κομμάτι. Είχαμε καλή συνεργασία, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Βρήκαμε χώρους και ειδικά στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες.  Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ένα σκορ ασφαλείας και αυτό ίσως να το πληρώναμε στο τέλος.

Ερώτηση Τελικά δεν επηρεάστηκε και τόσο πολύ ο Αετός από τη διακοπή;

Απάντηση: Δουλέψαμε αρκετά στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Αυτό μας βοήθησε στο παιχνίδι με τον Ορφέα Ξάνθης για να αντέξουμε στο παιχνίδι του αντιπάλου και να έχουμε πολλές αναπνοές, ειδικά στην κόντρα επίθεση.  Η απουσία μας επηρέασε στα καλά τελειώματα αλλά έτσι είναι όταν δεν μπορείς να κάνεις προπονήσεις λόγω του καιρού. Δεν μας επηρέασε στο κομμάτι της συνοχής, της ομοιογένειας και στη θέληση που έχουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια.

Ερώτηση: Θα κάνει κάποια άλλη μεταγραφή ο Αετός;

Απάντηση: Δεν έχουμε σκέψη για μεγαλύτερη ενίσχυση.  Δε νομίζω ότι θα γίνει κάτι το εξαιρετικό.  Είμαστε πλήρεις. Είμαστε καλά στο ρόστερ και βλέπουμε τη συνέχεια για να πάρουνε και περισσότερο χρόνο συμμετοχής κάποια παιδιά που δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι τώρα.

Είμαστε μέσα στο στόχο που είχαμε βάλει το προηγούμενο καλοκαίρι. Κατά ένα μεγάλο βαθμό μέχρι τώρα πετυχαίνουμε αυτό που είχαμε πει και ήταν η άνετη παραμονή στην κατηγορία. Ένας στόχος για μας είναι το Κύπελλο. Να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα θέλουμε να είμαστε στην πρώτη πεντάδα. Είναι μέσα στις δυνατότητες μας και γιατί όχι και η πρώτη τριάδα.

Ερώτηση: Πάντως έχετε και για… γούρι τον Σάκη Μήτρακα.

Απάντηση: Αετός χωρίς Μήτρακα δεν υπάρχει.

 

 

Διαβάστε επίσης