• 20 Απριλίου 2024,

Δολοφονία Μακρή – Η κάμερα που τα έδειξε ολα !

 Δολοφονία Μακρή –  Η κάμερα που τα έδειξε ολα !

Είναι σχεδόν καθημερινά τα πλάνα απο την κάμερα μεγάλης ευκρίνειας  που παίζουν σε διάφορα site και έρχονται να συμπληρώσουν τα προηγούμενα αφού μας πάνε πάντα ένα βήμα παρακάτω  όσο αφορά την δολοφονία του Μακρή.

Στην αρχή μας δείξανε τον Μακρή να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητου του , ενα smart.

Την επόμενη μέρα μας δείξανε τα πλάνα με τον δολοφόνο να πλησιάζει το αυτοκίνητο και απο το παράθυρο του συνοδηγού να ρίχνει τις πρώτες πιστολές.

Την επομένη μας δείξανε τα πλάνα με τον Μακρή να βγαίνει απο το αυτοκίνητο και να προσπαθεί να διαφύγει και τέλος μας δείξανε το πλάνο με τον εκτελεστή να τον πλησιάζει και να του δίνει την χαριστική βολή.

Το επόμενο που περιμένουμε να μας δείξουν είναι το κρυσφήγετο του δολοφόνου αφού πλέον έχουμε την εντύπωση οτι αυτή η κάμερα που κατέγραψε το γεγονός πήρε τον εκτελεστή στο κατώφλι που λένε.

Αυτή δεν είναι κάμερα ρε παιδιά αλλά ο Big Brother.

Εχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια πλάνα απο πολλές κάμερες αλλά σαν αυτή ποτέ.

Μιλάμε για ποιότητα εικόνας full HD που μπορείς να ξεχωρίσεις ακόμα και την αγωνία και τον τρόμο στο πρόσωπο του θύματος.

Αυτή η κάμερα κοστίζει πολλές χιλιάδες ευρώ και δεν είναι απλά μία κάμερα.

Είναι Η ΚΑΜΕΡΑ !

Θα περιμέναμε απο την κάμερα αυτή ανάλογα με τα γεγονότα που καταγράφει να έχει την ιδιότητα να μετατρέπται , όταν αυτό είναι απαραίτητο, και σε drone.

Αν είχε αυτή την ικανότητα  και έπαιρνε απο πίσω τον εκτελεστή σήμερα θα μιλούσαμε σε μία εντελώς διαφορετική βάση για το φονικό αυτό.

Χωρίς να είμαστε ειδικοί απο αυτό μόνο που είδαμε απο την super camera καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι ο εκτελεστής ήταν έμπειρος αφού σε καμμία περίπτωση δεν κόλωσε απέναντι στο θύμα του.

Πήγε να τον εκτελέσει όπως πάμε εμείς στο περίπτερο για τσιγάρα που λέει ο λόγος.

Ηταν γρήγορος και αποτελεσματικός.

Το πιο πιθανό είναι να είναι εισαγώμενος και το επίσης πιο πιθανό να μην τον πιάσουν ποτέ.

Ο τύπος μπορεί να ήρθε στηνχώρα μας με την χαριτωμένη του οικογένεια να εκτέλεσε τον Μακρή να πήγε στην Μύκονο  με την φαμίλια για μερικές ημέρες χαλάρωσης και εν συνεχεία να έφυγε απο την Ελλάδα κύριος.

΄Αντε πιάστον !

 

Με απόφαση του Λιμενάρχη απαγορεύεται το μπάνιο στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή όπου κατέρρευσε το τμήμα της γέφυρας μέχρι την ολική της επισκευή προκειμένουν μην έχουμε κανά απρόοπτο.

Ευτυχώς είμαστε στο ξεκίνημα του χειμώνα και τα μπάνια έχουν περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό.

Πλέον βουτάνε μόνο οι χειμερινοί κολυμβητές που επιλέγουν εδώ και χρόνια την Καλαμίτσα.

Επιπλέον στην ίδια περιοχή απαγορεύεται και η αλιεία.

 

Η δήλωση του προέδρου της Εγνατίας Οδόυ του κ.Αντωνούδη σε ραδιόφωνο της Θεσ/νίκης οτι όλη η γέφυρα της Καβάλας είναι επικίνδυνη και πρέπει να γκρεμιστεί  νομίζω οτι είναι μία εκτίμηση πολύ κοντά στην πραγματικότητα και κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει αν θέλουμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Στην διάρκεια της ίδιας συνέντευξης ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού δήλωσε οτι για τον λόγο αυτό δεν θα επισκευαστεί μόνο το τμήμα που έπεσε αλλά όλη η γέφυρα.

Γκρεμίζουμε την γέφυρα και την χτίζουμε απο την αρχή.

 

Πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι απο ην υπογραφή της συμφωνίας με την Εθνική Ελλάδας  άρχισε να δέχεται τις πρώτες επιθέσεις για τις παλαιομοδίτικες απόψεις του ο Αγγελος Αναστασιάδης  ο οποίος μεταξύ σοβαρού κι αστείου στην διάρκεια της πρώτης του συνέντευξης ως προπονητής της Εθνικής ζήτησε στην δεξιά πλευρά της φανέλας να μπει μία χάντρα για να μην μας πιάνει το μάτι !

Καταλαβαίνετε εύκολα οτι όσοι δεν γουστάρουν τον Άγγελο αδιαφορούν πλήρως για την χιουμουριστική διάθεση αυτού του σχολίου και βγαίνουν κατευθείαν στην επίθεση.

Καθίστε ρε λεβέντες , ηρεμείστε μην ορμάτε με το καλημέρα.

Αφήστε τον άνθρωπο να κλείσει ένα 24ωρο στον πάγκο της Εθνικής.

Κάλμα …

Αλλά δεν φταίνει τόσο αυτοί όσο ο ίδιος ο Άγγελος που άρχισε να μιλάει για τις χάντρες που θα σταματήσουν το κακό μάτι που έχει πέσει πάνω στην Εθνική μας.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι και ύποπτοι.

‘Ολα θα πάνε καλά , είμαστε σίγουροι αλλά σίγουρα δεν φτάνουν μόνο οι ευχές.

Θα πρέπει να βάλουμε όλοι το χεράκι μας για να πάνε όλα καλά.

Ο καθένας όπως και όσο μπορεί.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης