• 23 Απριλίου 2024,

Επιμένει στις συνεργασίες ο Βαγγέλης Παππάς

 Επιμένει στις συνεργασίες ο Βαγγέλης Παππάς

Το απόγευμα της Τετάρτης στο πολύκεντρο της Νέας Καρβάλης ο Βαγγέλης Παππάς πραγματοποίησε την τρίτη κατά σειρά προεκλογική του εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας ανακοίνωσε τα ονόματα σαράντα επιπλέον υποψηφίων του. Ο κ. Παππάς προηγείται αφού έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα 85 ονόματα υποψηφίων του σε εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα, τις Κρηνίδες και τη Νέα Καρβάλη.

Από τους υποψηφίους που ανακοινώθηκαν ξεχωρίζει ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΒΦΛ Νίκος Βογιατζίδης. Μεταξύ των σαράντα ονομάτων περιλαμβάνονται ο πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ευθύμης Μακρογιάννης, ο προϊστάμενος του πρώην ΤΕΒΕ Καβάλας, καθώς και υποψήφιοι που το 2014 συμμετείχαν στις δημοτικές εκλογές με διαφορετικούς όμως συνδυασμούς.

Χθες ο Βαγγέλης Παππάς μίλησε στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ, επαναλαμβάνοντας τις βασικές απόψεις που εδώ και καιρό καταθέτει στο πλαίσιο της προεκλογικής του προσπάθειας. Πρέπει να επικεντρωθούμε, σημείωσε, στην επόμενη ημέρα των εκλογών. Τότε που δεν θα είναι ένας μόνο στη διοίκηση του δήμου. Εκεί στρέφεται το βλέμμα μας, διευκρίνισε, ζητώντας όλη η προεκλογική περίοδος να είναι μια σοβαρή διαδικασία και με σεβασμό του ενός υποψηφίου προς τον άλλον. Πρέπει να προβάλουμε τις προτάσεις μας, επεσήμανε ο κ. Παππάς.

Σχολιάζοντας όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες εις βάρος του πρώην βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη, ο Βαγγέλης Παππάς ζήτησε να χτυπηθούν τα λαμόγια της δημοσιογραφίας, ενώ υποστήριξε ότι και ο ίδιος προσωπικά δέχεται ανάλογες αθλιότητες, παρόμοιες με εκείνες που έχει υποστεί ο Γιάννης Πασχαλίδης.

Διαβάστε επίσης