• 19 Απριλίου 2024,

Επίσκεψη Ανδρέα Ξανθού στην Καβάλα

 Επίσκεψη Ανδρέα Ξανθού στην Καβάλα

Ο πρώην Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός ήταν χθες στην Καβάλα, προερχόμενος από περιοδεία στην ΑΜΘ κι ειδικότερα την Κομοτηνή. Επισκέφθηκε το Νοσοκομείο,  χθες το απόγευμα επρόκειτο να μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση στη Δ. Βιβλιοθήκη.

Στο Νοσοκομείο Καβάλας ο κ. Ξανθός είπε στους δημοσιογράφους: « Είμαι στην Καβάλα στο πλαίσιο μιας περιοδείας στην ΑΜΘ, περιοδείες γίνονται σε όλη την Ελλάδα από στελέχη του κόμματος. Κάνουμε διάλογο με τους εργαζόμενους του ΕΣΥ. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας. Υπερασπιζόμαστε τα κεκτημένα της προηγούμενης περιόδου. Διαπιστώνουμε αρρυθμίες και δυσλειτουργίες στο ΕΣΥ. Θέλουμε να κουβεντιάσουμε την προοπτική του Εθνικού Συστήματος Υγείας ενώ η Κυβέρνηση το οδηγεί στην ιδιωτικοποίηση». Για το πρόβλημα του κορωνοϊού είπε ότι είναι μια διασυνοριακή απειλή για τη δημόσια υγεία.

Τον κ. Ξανθό συνόδευαν η βουλευτής Τάνια Ελευθεριάδου, ο πρώην βουλευτής Κώστας Μορφίδης, ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρος Μπόνος, ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Τάσος Καρασαββόγλου κτλ. Στο Νοσοκομείο μετείχε συνάντησης στην οποία έλαβαν επίσης μέρος ο κ. Κλειτσιώτης, η κ. Πετράκη, ο κ. Αστεριάδης, η κ. Νάγκυ κτλ.

Διαβάστε επίσης