Έσπασαν καρδιές και ο ΑΟΚ με φοβερή ανατροπή κέρδισε 3-1 στο Καλαμπάκι(φωτογραφίες)

  Έσπασαν καρδιές και ο ΑΟΚ με φοβερή ανατροπή κέρδισε 3-1 στο Καλαμπάκι(φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης.

Φοβερά πράγματα έγιναν στον τελευταίο δεκάλεπτο στο Καλαμπάκι. Εκεί που φαινόταν ότι ο ΑΟΚ πήγαινε για μια μεγάλη τραγωδία, γύρισε το παιχνίδι μέσα σε 6 λεπτά. Νίκη τίτλου για τον ΑΟΚ που είχε μια εκπληκτική συμπαράσταση από τους φιλάθλους του.  Στο Α` μέρος δεν είδαμε κάτι το ιδιαίτερο. Το Καλαμπάκι με πολύ καλή αμυντική τακτική περιόρισε τα ατού του ΑΟΚ, κλείνοντας πολύ καλά τους χώρους.  Δεν απείλησε ο ΑΟΚ παίζοντας μονότονα και χωρίς φαντασία. Δεν απειλήθηκε και η εστία του Δήμιζα από τους γηπεδούχους. Το παιχνίδι πήρε φωτιά από το 55` και μετά. Αρχικά με το δοκάρι των γηπεδούχων και στη συνέχεια με την ευκαιρία του Γιατσβίνοβιτς. Από το 80` και μετά έσπασαν καρδιές.

Μια τρελή απίστευτη εξέλιξη. Οι γηπεδούχοι να βάζουν πρώτοι γκολ και να βρίσκονται στον παράδεισο αλλά μόνο για λίγα λεπτά. Από την κόλαση επέστρεψε στον παράδεισο ο ΑΟΚ με 3 γκολ σε 7 λεπτά.

Οι αλλαγές του Δερμιτζάκη, Βαλαβανόπουλος και Λίτσκας καθάρισαν το ματς.   Στο τέλος το ξέσπασμα και… νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές. Ξέσπασμα και στα αποδυτήρια. Μεγάλη νίκη για όλους. Μπράβο και στους γηπεδούχους που το παλέψανε σε μεγάλο, πολύ μεγάλο βαθμό.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 57` από φάουλ του Τσερκέζου, η κεφαλιά του Μίρε βρίσκει το κάθετο δοκάρι.

Στο 58` σουτ του Γιατσβίνοβιτς και μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ του Κελετζή.

Στο 73` φάουλ Παπαδόπουλου λίγο άουτ.

Στο 74` κεφαλιά του Μαρκόπουλου, νέα μεγάλη απόκρουση του Κελετζή σε κόρνερ.

Στο 79` ο Μίτρε με σουτ μέσα από την περιοχή το 1-0.

Στο 81` σουτ του Μαρκόπουλου από πολύ κοντά σώζει ο Κελετζής.

Στο 84` ο Βαλαβανόπουλος με κεφαλιά το 1-1.

Στο 87` αστοχεί από κοντά με σουτ ο Γεμιστός.

Στο  88` ο Λίτσκας με ασύλληπτο σουτ το 1-2.

Στο 90+ ο Βαλαβανόπουλος από πολύ κοντά το 1-3 με πλασέ.

Πολύ καλός ο διαιτητής Σιδηρόπουλος από τον Έβρο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Τόσκας, Κασμερίδης, Κέρθι 66` Γεμιστός, Τσούτσης 46` Βαλαβανόπουλος, Γιατσβίνοβιτς 84` Λίτσκας, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος 89` Τουμανίδης, Μαρκόπουλος.

ΑΕ Καλαμπακίου: Κελετζής, Θεοδοσιάδης 64` Μαυροβασίλης, Κουσίδης, Καλογκίρι, Μίτρε, Κασαπίδης 87` Σερέτης , Τσερκέζος, Βασιλειάδης, Στάικος 70` Γεωργιάδης, Τζιβανάκης 80` Κωνσταντινίδης, Ντόβας.

Διαβάστε επίσης