• 29 Μαρτίου 2024,

Έσπασαν καρδιές και 2-2 ο Βύρωνας με τον Ατρόμητο Χαλκερού(φωτογραφίες)

 Έσπασαν καρδιές και 2-2 ο Βύρωνας με τον Ατρόμητο Χαλκερού(φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Σ` ένα παιχνίδι με δραματικό φινάλε ο Βύρωνας και ο Ατρόμητος Χαλκερού μοιράστηκαν τους βαθμούς στο Βερούλειο.

Με την ισοπαλία η ομάδα του Γιώργου Αγγελίδη έμεινε 6 βαθμούς πίσω από την κορυφή και μάλλον πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει την πρώτη θέση. Ο παθιασμένος Ατρόμητος του Γιάννη Κοπανάκη πήγε στους 15 βαθμούς ενώ η Καρυά έχει 16.

Οι φιλοξενούμενοι με Ταξίδη λίμπερο και δυο στόπερ ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 1-0 χάρη στον Πουρλουκάκη που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 15` μετά από ασθενή απόκρουση του Μπάφα σε σουτ του πολύ καλού Γοριδάρη.  Πριν ο Ατρόμητος απείλησε στο 2` με σουτ του Κ. Σιδηρόπουλου που κατέληξε άουτ και στο 10` με τον Μυτηλιναίο που και αυτός δε βρήκε στόχο από πλάγια θέση. Ο Βύρωνας έχασε καλή ευκαιρία με τον Παντελίδη στο 11` με πλασέ που μπλόκαρε ο Καζανίδης.  Ο Βύρωνα ξύπνησε μετά το 25` και είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Παντελίδη στο 38` σ` ένα διάστημα όπου πίεσε ασφυκτικά.

Επίσης ευκαιρία με τον Κεσαπίδη στο 45`.

Στην επανάληψη όλα τα λεφτά ήταν στις καθυστερήσεις. Πριν ο Βύρων που είχε την υπεροχή κατάφερε να ισοφαρίσει στο 55` με τον Σάσσο(η μπάλα μπορεί να βρήκε και αμυντικό) μετά από κόρνερ του Βλάχου. Στο 90+ ο Χασά έκανε το 1-2 με πλασέ και φαινόταν ότι ο Ατρόμητος θα έφευγε με το χρυσό τρίποντο. Στο 90+ ο Σ. Αγγελίδης ισοφάρισε μετά από φάουλ του Βλάχου. Οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για το πρόσθετο χρόνο που κράτησε ο Τσακίρης και για μια φάση στο 88` όπου έπρεπε να δοθεί φάουλ αμυντικό λίγο έξω από την περιοχή  του Μπάφα στον Καλαϊτζή αλλά τελικά δόθηκε επιθετικό. Ο Βύρωνας έφτασε κοντά στο γκολ στο 76` με τον Σάσσο που πλάσαρε αλλά ο θετικός Καζανίδης έβγαλε με τα πόδια. Στο 87` έχασε πολύ καλή ευκαιρία ο Χάσα.

Το ματς ήταν θρίλερ και είχε απίστευτη εξέλιξη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Βύρωνας: Μπάφας, Μαυρογιάννης 72` Μονιός , Λευτέρης 90` Κεφαλαδέλης, Σιαματάς 46` Πεφάνης, Σεφερίδης, Βλάχος, Δελής, Σάσσος, Αγγελίδης, Παντελίδης, Κεσαπίδης 46` Τουλγαρίδης.

Ατρόμητος: Καζανίδης, Γ. Σιδηρόπουλος 90` Σάβτσουκ,  Νικολαϊδης, Ταξίδης, Κοπανάκης, Σιδηρόπουλος Κ, Βορίδης, Γοριδάρης, Γλεντίδης 52` Καλαϊτζής , Μυτιληναίος 58` Χάσα, Πουρλουκάκης 82` Μανδαλιανός .

Κέρδισε με 3-1 ο Κεραυνός Πέρνης τον Μ. Α Αντιφιλίππων

Ο Κεραυνός Πέρνης δε δυσκολεύτηκε απέναντι στον ελλιπή Μ. Α Αντιφιλίππων και με το 3-1 πήγε στους 41 βαθμούς όσους και η ΑΕΚ.

Στη Γ` κατηγορία η Καβάλα 2004 επικράτησε με 2-0 κόντρα στον Άγιο Λουκά και η ΑΕ Πιερέων με 2-1 επί του Ηρακλή Μυρτοφύτου.

 

Διαβάστε επίσης