• 19 Απριλίου 2024,

Έβαλε τέλος στη μιζέρια, αλλάζει σελίδα ο ΑΟΚ (3-0 την Ασπίδα Ξάνθης)

 Έβαλε τέλος στη μιζέρια, αλλάζει σελίδα ο ΑΟΚ (3-0 την Ασπίδα Ξάνθης)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης.

5 χρόνια φαγούρας τελειώσανε για τον ΑΟΚ που με το 3-0 στην έδρα της Ασπίδας Ξάνθης κατέκτησε το πρωτάθλημα και αλλάζει σελίδα.

Στο γήπεδο της Ασπίδας όλα ήταν μπλε. Πάνω από 600 φίλαθλοι του ΑΟΚ μέσα στη βροχή έστησαν το πάρτυ ανόδου.  Όλα ήταν μαγικά. Στο 3` από κόρνερ  του Παπαδόπουλου, ο Μαρκόπουλος(με 17  γκολ πρώτος σκόρερ του 1ου ομίλου)  με κεφαλιά πραγματοποίησε το 0-1 και στο 33` από φάουλ του Παπαδόπουλου ο Γαβριηλίδης με κοντινή κεφαλιά το  0-2.  Στο 65` ο Βαλαβανόπουλος με σουτ από κοντινή απόσταση το 0-3.  Ο ΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο χάνοντας αρκετές ευκαιρίες απέναντι σε μια ομάδα που περισσότερο είχε το μυαλό της στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.  Ο Μαρκόπουλος στο 6`, ο Παπαδόπουλος στο 20`, ο  Γαβριηλίδης στο 35`,  ο Μαρκόπουλος με τον Παπαδόπουλο στο 48` και στο 50` ο Μαρκόπουλος απείλησαν την εστία του Χατζηγεωργίου. Η Ασπίδα έχασε ευκαιρία στο 20` με τον Χριστοφορίδη.

Στο τέλος έγινε το έλα να δεις. Η Δήμαρχος κ. Τσανάκα   στα πανηγύρια.   Στο γήπεδο ο Μακάριος Λαζαρίδης, ο Μάκης Παπαδόπουλος, η Βάσω Μήττα- Παπουτσή και πολλοί υποψήφιοι για τις εκλογές που έρχονται.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Ασπίδα:   Χατζηγεωργίου, Σαμαράς, Ζώτος, Χατζηπαππάς, Μερακλής,  Κωτίδης 75` Κάτσης, Κυριαζίδης, Νταμπανλής 65` Νικολούδης, Χριστοφορίδης 68` Κούπας, Δογανίδης 76` Χατζηπαρασκευάς , Σαββόγλου.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Τόσκας, Κασμερίδης 43` λ.τ Τουμανίδης, Κέρθι, Βαλαβανόπουλος 65` Μπλιός, Γιατσβίνοβιτς 70` Λίτσκας, Γαβριηλίδης 55` Θωμαϊδης, Παπαδόπουλος, Μαρκόπουλος.

 

Το γκολ του Γαβριηλίδη

Το γκολ του Μαρκόπουλου

Διαβάστε επίσης