Ευχαριστεί ο Νίκος Παναγιωτόπουλος όσους ήταν στην εκδήλωση του

 Ευχαριστεί ο Νίκος Παναγιωτόπουλος όσους ήταν στην εκδήλωση του

Την Τρίτη το βράδυ στον Γαλαξία ο Νίκος Παναγιωτόπουλος πραγματοποίησε την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση στην Καβάλα. Απομένει μία ακόμη, η οποία θα γίνει σήμερα ή αύριο στη Νικήσιανη.

Μιλώντας στην Πρωινή ο υποψήφιος βουλευτής παραδέχθηκε τις δυσκολίες της προεκλογικής περιόδου όσον αφορά Καλοκαιρινές δραστηριότητες των πολιτών. Παρόλα αυτά τις γέμισε τις αίθουσες του Γαλαξία, γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο.

Με τις ίδιες δηλώσεις αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην επόμενη Κυβέρνηση, για την οποία είναι σίγουρος ότι θα είναι Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Είμαι ευχαριστημένος από την επιτυχία της εκδήλωσης το βράδυ της Τρίτης. ‘Ήρθε πολύς κόσμος.  Ας μην ξεχνάμε ότι κάνουμε εκλογές στην καρδιά του καλοκαιριού κάτι που έχει να γίνει από το 1928. Ευχαριστώ θερμά όλους τους συμπολίτες που ήταν κοντά μου στην εκδήλωση της Τρίτης.

Απ’ ότι βλέπω προκύπτει νίκη της Νέας Δημοκρατίας με αυτοδυναμία. Μέχρι την Παρασκευή (αύριο) που τελειώνει η προεκλογική εκστρατεία, όπως συνηθίζω στην προεκλογική περίοδο, θα σπριντάρω.

Πιστεύω ότι τελικά θα έχω κάνει τα περισσότερα από αυτά που είχα στο πρόγραμμα.

Οι μέρες που είχαμε στη διάθεση μας δεν ήταν πολλές.  Μπορεί όντως η Νέα Δημοκρατία να βγάλει τέσσερις βουλευτές στο νομό Καβάλας.

Αισθάνομαι ότι οι πολίτες έρχονται σε μας μόνο και μόνο για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα μας αλλά και η υποψηφιότητά μου έχουμε στήριξη και από ψηφοφόρους και άλλων κομμάτων. Έχουμε επιπλέον πολιτική ενίσχυση. Ευελπιστώ ότι στη νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα υπάρχει ισχυρή εκπροσώπηση της Καβάλας. Θεωρώ ότι για αυτό έχω πολλές ελπίδες και εγώ».

 

Διαβάστε επίσης