Φίλιππος Καλαϊτζής (πρόεδρος Δόξας Θεολόγου) : «Δεν θα καταφέρουν να μας διαλύσουν»

 Φίλιππος Καλαϊτζής (πρόεδρος Δόξας Θεολόγου) : «Δεν θα καταφέρουν να μας διαλύσουν»

Δηλώσεις για την πορεία της Δόξας Θεολόγου στο πρωτάθλημα αλλά και για την κλήρωση του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ έκανε στο proininews o πρόεδρος της ομάδας Φίλιππος Καλαϊτζής.

Αναλυτικά.

Για την πορεία της Δόξας Θεολόγου στο πρωτάθλημα: « Ήθελα να αναφερθώ γενικά για την κατάσταση που επικρατεί όσον αφορά την αντιμετώπιση της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής από κάποιους   παράγοντες άλλων ομάδων, από κάποιους δημοσιογράφους και από κάποιους παλιούς παράγοντες της ομάδας που νομίζουν ότι «χτυπώντας» πισώπλατα την ομάδα έστω και σε αυτή την κατάσταση που βρισκόμαστε  δεν θα καταφέρουν να μας διαλύσουν.

Όμως θέλω να τους διαβεβαιώσω όλους ότι αυτές οι καταστάσεις μας κάνουν ακόμη περισσότερο σκληρούς και μας ενώνουν. Το θέμα είναι ότι θα μπορούσαμε να είμαστε διαφορετικά απλά εμείς θέλαμε να το ζήσουμε έτσι όπως το ξεκινήσαμε σαν παρέα. Αυτό για τους πικρόχολους που λένε πολλά.

Όπως το ξεκινήσαμε σαν παρέα εμείς και ο προπονητής, έτσι ακριβώς θέλουμε να το τελειώσουμε. Μπορούσαμε να κάνουμε υπερβάσεις και αλλαγές και να ήμασταν πολύ διαφορετικά. Να μη ξεχνάει κανείς πικρόχολος ότι αυτή ήταν μια ιστορική στιγμή για το σωματείο μας, στα 40 χρόνια παρουσία του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Έτσι θέλαμε το ζήσουμε δεν ψαχνόμασταν να γίνουμε επαγγελματική ομάδα. Μας φτάνει αυτό το πράγμα. Η άνοδος γράφτηκε στην ιστορία  και αυτό δεν μπορεί κανείς να το διαγράψει. Προσπαθούνε να ρίξουν κάποιοι το λάδι στη φωτιά».

Για την κλήρωση Κυπέλλου της ΕΠΣΚ: « Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη διοίκηση της ΕΠΣΚ. Απλά είχα ζητήσει να γίνει μεσημέρι η κλήρωση για να μπορέσουμε να έρθουμε και εμείς από το νησί αλλά και να γυρίσουμε πίσω. Θέλαμε να εκπροσωπήσουμε την ομάδα μας, πράγμα που δεν έγινε δεκτό. Αυτό λίγο μας δυσαρέστησε. Στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο είναι και η Θάσος.

Αυτό πρέπει να το υπολογίζουμε. Εμένα δε μου άρεσε αυτό. Έπρεπε η κλήρωση να γίνει πιο νωρίς για να προλαβαίνουν και οι ομάδες από τη Θάσο.
Στη συγκεκριμένη περίπτωσης ήμασταν εμείς και τα Λιμενάρια. Αυτό εμάς σαν Δόξα μας στεναχώρησε. Ήταν αδύνατο να ήμασταν στην κλήρωση το απόγευμα».

Για το αν η ομάδα ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: « Προσπαθώ να βρω κάποιους παίκτες. Απλά η κατάσταση είναι δύσκολη στο νησί και δεν μας πλησιάζουν πολλοί παίκτες.  Αναγκάζομαι να φέρνω παίκτες από πολύ μακριά. Έχω στην ομάδα τώρα δυο Γάλλους. Φέρνουμε παίκτες από Καρδίτσα και Λάρισα. Δεν θέλουν να πλαισιώσουν την ομάδα παίκτες που έμειναν ελεύθεροι από άλλα σωματεία. Μπορεί να φταίει η βαθμολογική μας θέση.  Επίσης είναι δύσκολο το νησί»

Για το αν υπάρχει στήριξη στον προπονητή παρά τη κακή βαθμολογική θέση: « Η διοίκηση και εγώ προσωπικά στηρίζουμε ακόμη τον Βασίλη Γκόλφο. Θέλουμε να το ζήσουμε όλοι μαζί αυτό το πράγμα.  Για την άνοδο όλοι μαζί προσπαθήσαμε.  Αν λειτουργούσαμε σύμφωνα με τα επαγγελματικά πρότυπα ίσως και πηγαίναμε σε μια αλλαγή προπονητή.

Εμείς τον στηρίξαμε, τον στηρίζουμε και θα τον στηρίξουμε.

Θέλω να σας ευχαριστήσω που βρήκα ανταπόκριση γιατί κάποιοι άλλοι δεν μας ανοίγουν την πόρτα για να μπορέσουμε να πούμε κάποια πράγματα».

Διαβάστε επίσης