• 29 Μαρτίου 2024,

Football League: Πρώτο Δ.Σ. με Καβάλα, Βέροια και Τρίγλια (pics)

 Football League: Πρώτο Δ.Σ. με Καβάλα, Βέροια και Τρίγλια (pics)

To πρώτο Δ.Σ. συστάσεων και γνωριμιών στη νέα Football League έλαβε χώρα την Τρίτη στα γραφεία της διοργανώτριας στην Αθήνα. Όλα τα νέα μέλη του συνεταιρισμού τα είπαν πρώτη φορά με τον πρόεδρο Λεωνίδα Λεουτσάκο και τα μέλη του Δ.Σ. Το «παρών» έδωσαν οι 12 ομάδες που προέρχονται από τη Γ΄ Εθνική και συγκεκριμένα οι Καβάλα, Βέροια, Τρίγλια, Ολυμπιακός Βόλου, Κρόνος Αργυράδων, Θεσπρωτός, Ιάλυσος, Διαγόρας, Ιεράπετρα, Ιωνικός, Ασπρόπυργος και Αιγάλεω.

Βασικός άξονας στην «ατζέντα» ήταν επίσης το φλέγον οικονομικό θέμα, με τα έσοδα που δικαιούται έκαστος από την  κεντρική «πίτα». Άπαντες άσκησαν πιέσεις προς την κατεύθυνση της εισροής μεγαλύτερων κεφαλαίων στα ταμεία τους, εκφράζοντας ενδοιασμούς για τους περιορισμένους πόρους. Για το πρωί της Τετάρτης (10.00) ορίστηκε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, κυρίως για το οικονομικό μερίδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League:

«Την πρώτη συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα Football League 2019-2020, είχε σήμερα ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος και οι αντιπρόεδροι της Διοργανώτριας κ.κ. Γιαννόπουλος και Σταμούλης. Παρούσες και οι 12 νέες ομάδες: Αιγάλεω, ΑΟ Καβάλα, ΑΠΣ Κρόνος Αργυράδων, Α.Σ Θεσπρωτός, Βέροια Π.Σ, ΓΑΣ Ιάλυσος, Διαγόρας Ρόδου, Ένωση Πανασπροπυργιακού – Δόξας Ασπροπύργου, Ιωνικός, Ολυμπιακός Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας, ΠΟ Τριγλία.

Μετά από μια εποικοδομητική συζήτηση όπου τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν το επικείμενο πρωτάθλημα και την εύρυθμη λειτουργία του, αποφασίστηκε και κλείστηκε σχετική συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη αύριο στις 10 το πρωί».

Από πλευράς Καβάλας, το «παρών» έδωσε ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης και ο αντιπρόεδρος διοικούσας αλλά και Ερασιτέχνη, Αντώνης Αντωνίου, με τους δυο άνδρες να καταθέτουν τις προτάσεις τους, εκφράζοντας την επίσημη θέση των «Αργοναυτών». Βασικό μέλημα του ΑΟΚ είναι να συσταθεί σε ΠΑΕ τον επόμενο μήνα, ενώ δεν προβλέπονται ιδιαίτερες αλλαγές στο «μοντέλο», με τον Σωτήρη Δεληκάρη να δείχνει φαβορί για την προεδρία στη «γαλάζια» ΠΑΕ και τον Γιώργο Μανάφη να μένει ακλόνητος στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Τέλος, ο αριστερός μπακ της Καβάλας, Οδυσσέας Λυμπεράκης, συνεχίζει να απασχολεί ομάδες και μετά τον Πανιώνιο φημολογείται ότι απασχολεί και τον Ατρόμητο (σενάρια και για Ξάνθη-Δόξα Δράμας).

ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΙΚΑ Η ΒΕΡΟΙΑ

Από πλευράς Βέροιας, το «παρών» εκ μέρους της διοίκησης έδωσε ο Γιώργος Μπίκας και ο γιος του, Αχιλλέας (γενικός αρχηγός). Άπαντες περιμένουν τη συνάντηση με τον Βασιλειάδη, ζητώντας και εκείνοι στο γενικό «ρεύμα» την εξασφάλιση καλύτερης οικονομικής συμφωνίας από την κεντρική διαχείριση, ενώ την Τετάρτη πιθανότατα ολοκληρώνονται οι προπονήσεις στους Ημαθιώτες. Άμεσα η «Βασίλισσα» του Βορρά αναμένεται να ανακοινώσει την παραμονή του προπονητή, Σάκη Θεοδοσιάδη, ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το νέο ρόστερ.

ΔΙΔΥΜΟ ΣΓΟΥΡΗ-ΜΗΤΣΟΥ Η ΤΡΙΓΛΙΑ

Οι εκπρόσωποι της Τρίγλιας, Κώστας Σγουρής (κέντρο) και Χρήστος Μήτσου, με τον υπεύθυνο του Ολυμπιακού Βόλου, Ευρυπίδη Τσιμπανάκο (αριστερά)

 

Με το γνώριμο «ντουέτο» των Χρήστου Μήτσου (πρόεδρος) και Κώστα Σγουρή (γενικός αρχηγός), που εκπροσώπησαν την ομάδα και στην κλήρωση των μπαράζ ανόδου με το Νέστο Χρυσούπολης, έδωσε το «παρών» στο Δ.Σ. η «πρωτάρα» στην κατηγορία, Τρίγλια. H ομάδα της Χαλκιδικής ευχήθηκε στον Σγουρή για την ονομαστική του εορτή, ενώ ιδιαίτερο ευχετήριο κείμενο αναρτήθηκε στα «social media» του συλλόγου για τον πρωτεργάτη της μεγάλης επιτυχίας, τον προπονητή Κώστα Γεωργιάδη: «Ο πρόεδρος, το Δ.Σ και οι παίκτες, ευχόμαστε σε έναν ξεχωριστό άνθρωπο και προπονητή χρόνια πολλά, χρόνια γεμάτα από πολλές πολλές επαγγελματικές επιτυχίες και κάθε προσωπική ευτυχία !!
Φιλόδοξος και οραματιστής ο προπονητής μας Κώστας Γεωργιάδης ήταν ο πρώτος που πίστεψε και έκανε το όνειρο πραγματικότητα.
Ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών από την αρχή που ανέλαβε την ομάδα, δεν δέχθηκε ποτέ εκπτώσεις στη δουλειά του και στους στόχους του, δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με οποιοδήποτε άλλο ρόλο, πέρα από αυτόν του πρωταγωνιστή και με σκληρή δουλειά και μεθοδική εργατικότητα έδειξε τον δρόμο της νικηφόρας πορείας της ομάδας μας.
Μια τέτοια μέρα αισθανόμαστε την ανάγκη όχι μόνο να του ευχηθούμε χρόνια πολλά, αλλά και να τον ευχαριστήσουμε για όλα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα μας!!!!!».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, γρασίδι, γένι και υπαίθριες δραστηριότητες

Διαβάστε επίσης