• 19 Απριλίου 2024,

Η ημερίδα ερασιτεχνικού αθλητισμού στη Χρυσούπολη (φωτογραφίες)

 Η ημερίδα ερασιτεχνικού αθλητισμού στη Χρυσούπολη (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Αμφιθέατρο η 3η ημερίδα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό που διοργανώνει η κ. Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου(ποινικολόγος με ειδίκευση στο αθλητικό δίκαιο).   Είχαν προηγηθεί οι ημερίδες στην Ελευθερούπολη και στην Καβάλα.

Η  Μαίρη  Χατζηκωνσταντίνου και ο Βασίλης Ανατολίτης(Περιφερειακός σύμβουλος Π.Κ. Μ ειδικός σε θέματα αθλητισμού) ήταν και οι δυο εισηγητές. Ο Τάσος Πατσίδης ήταν ο συντονιστής της ημερίδας.  Μετά τις εισηγήσεις ακολούθησε διάλογος μεταξύ των ανθρώπων του αθλητισμού που παραβρέθηκαν και των δυο εισηγητών.

Το Νέστο εκπροσώπησαν ο γενικός αρχηγός Απόστολος Σίμος και ο προπονητής Κυριάκος Κετσιεμενίδης. Τον Κεραυνό Πέρνης ο πρόεδρος Θεόδωρος Αλεξανδρόπουλος και ο προπονητής Γιάννης Μαλαματάς.  Από την Αρη Πηγών παραβρέθηκε ο πρόεδρος Άγγελος Ελευθερόπουλος, από την Κεραμωτή ο προπονητής Δημήτρης Σιώπης, από τον Ηρακλή Νέου Ζυγού ο Δημήτρης Τερζανίδης , από το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Χρυσούπολης ο προπονητής Γιάννης Θεοδώρου.  Από τον Εθνικό Νέας Καρυάς ο πρόεδρος Νίκος Σκορδάς.

Από τον ΟΘΑΚ ο πρόεδρος κ. Χατζηκωνσταντίνου και ο αντιπρόεδρος Πασχάλης Αδαμίδης.

Ο Στέλιος Χατσούκης και ο πρόεδρος της Ακαδημίας του Κεραυνού Πέρνης Στέργιος Μερμελέγκας.

Επίσης υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού  κτλ. Η ημερίδα κράτησε περίπου 1,5 ώρα.

 

Διαβάστε επίσης