Η ΝΟΔΕ Καβάλας ετοιμάζεται για το συνέδριο

 Η ΝΟΔΕ Καβάλας ετοιμάζεται για το συνέδριο

Η ΝΟΔΕ Καβάλας προετοιμάζεται ενόψει του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Αυτό θα είναι το δωδέκατο συνέδριο του κόμματος και στις εργασίες του θα λάβουν μέρος 25 – 30 άτομα προερχόμενα από την περιφερειακή ενότητα Καβάλας.

Πρόκειται για δεκατρία άτομα εκλεγμένα από ψηφοφορία που είχε γίνει προ μηνών και όσους θα μετέχουν στο συνέδριο λόγω της θέσης τους είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση είτε στον κομματικό μηχανισμό είτε ακόμη και σε άλλους φορείς.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μπάμπης Δράκος ανακοίνωσε ότι η επόμενη εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής θα είναι πιθανότατα η κοπή της βασιλόπιτας τον Ιανουάριο. Σχετικά με τη διαδικασία στήριξης υποψηφίων δημάρχων που ακολουθεί η ΝΟΔΕ στους δήμους Νέστου – Παγγαίου – Θάσου, ο κ. Δράκος επεσήμανε ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι υπό συζήτηση. Φαίνεται ότι θα υπάρξει στήριξη κι όπως όλα δείχνουν αυτή θα ανακοινωθεί μετά τις γιορτές.

Η ΝΟΔΕ Καβάλας, που είναι από τις πλέον δραστήριες στην Ελλάδα, βρίσκεται σε περίοδο προσυνεδριακής προετοιμασίας και δεν σκοπεύει να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις έως το τέλος του έτους. Σκοπεύει όμως να επανέλθει δριμύτερη τον Γενάρη του 2019.

Διαβάστε επίσης