• 19 Απριλίου 2024,

Κι άλλες εκδηλώσεις εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο

 Κι άλλες εκδηλώσεις εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας την Δευτέρα το μεσημέρι εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία οι δαπάνες για τις ακόλουθες εκδηλώσεις:
*Ο Δήμος Καβάλας και ο Μουσικοχορευτικός Μορφωτικός Σύλλογος Αμυγδαλεώνα συνδιοργανώνουν το ετήσιο πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου στον προαύλιο χώρο του γυμνασίου του Αμυγδαλεώνα, το οποίο μετά την αναβολή της πρώτης φοράς (29 Απριλίου 2019 -δεύτερη μέρα του Πάσχα) λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών μεταφέρεται για την Κυριακή 19 Μαΐου 2019.
Το συνολικό κόστος της παραπάνω εκδήλωσης ανέρχεται στο ποσό των 400,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
*Ο Δήμος Καβάλας και οι Ποντιακοί Σύλλογοι της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας συνδιοργανώνουν επετειακές εκδηλώσεις μνήμης στις 17 Μαΐου 2019 στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας με αφορμή την θλιβερή επέτειο της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στις 19 Μαΐου 2019.Το συνολικό κόστος της παραπάνω εκδήλωσης ανέρχεται στο ποσό των 800,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ .
*Ο Δήμος Καβάλας και ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ συνδιοργανώνουν στις 9 Ιουνίου 2019 τον « 9οΓρηγοριανό Αγώνα Δρόμου» (Αγώνα Ζωής). Ο «Γρηγοριανός Αγώνας Δρόμου» (Αγώνα Ζωής) θα διεξαχθεί από τη Νέα Καρβάλη (έμπροσθεν ιερού προσκυνήματος Αγ. Γρηγορίου) στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας. Το συνολικό κόστος της παραπάνω διοργάνωσης ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 2.313,5 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
*Ο Δήμος Καβάλας και το 1ο Λύκειο Καβάλας διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση της ερασιτεχνικής θεατρικής παράστασης που ανεβάζουν οι μαθητές του σχολείου στις 18 και 19 Μαΐου 2019 στον δημοτικό χώρο ΟΣΚΑΡ. Πρόκειται για το γνωστό έργο ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ του Νιλ Σάιμον. Το συνολικό κόστος της παραπάνω διοργάνωσης ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 800,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
*Ο Δήμος Καβάλας και ο ποδοσφαιρικός σύλλογος «Απόλλων Καβάλας» συνδιοργανώνουν το ετήσιο διήμερο ποδοσφαιρικό τουρνουά στις 25 και 26 Μάϊου 2019 με τη συμμετοχή σαράντα πέντε ομάδων από τη βόρεια Ελλάδα και με τη συμμετοχή μεγάλων ΠΑΕ. Το συνολικό κόστος της παραπάνω διοργάνωσης ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 793,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
*Ο Δήμος Καβάλας και οι παιδικές κατασκηνώσεις Τσαφ – Τσουφ συνδιοργανώνουν εκδήλωση στις 8 Ιουνίου 2019 στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας με τη συμμετοχή χορωδιών από όλη την Ελλάδα. Περισσότερα 250 άτομα από διάφορες πόλεις της Ελλάδας που συμμετέχουν σε επαγγελματικές και ερασιτεχνικές χορωδίες ενηλίκων θα επισκεφθούν για δυο μέρες την πόλη της Καβάλας, θα ξεναγηθούν στα μνημεία, θα δουν τις ομορφιές της και ταυτόχρονα θα παρουσιάσουν τις δουλειές τους, ενώ να φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις. Το συνολικό κόστος της παραπάνω διοργάνωσης ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 1.051,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
*Ο Δήμος Καβάλας και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλίππων Καβάλας, σε συνεργασία με τη συντονίστρια Δομών Εκπαίδευσης Προσφύγων κ. Βερονίκη Ακοπιάν και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας θα υλοποιήσει εκπαιδευτική δράση με τίτλο: «Art Charity Without Boarders», στις 21 Ιουνίου 2019. Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο ζωγραφικής με το φημισμένο εικαστικό καλλιτέχνη Luoce Chen (με έδρα τη Γερμανία αλλά δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο) στον προαύλιο χώρο του αρχαιολογικού μουσείου Φιλίππων ενώ στη συνέχεια στον ίδιο χώρο θα γίνει η ανάρτηση των έργων των παιδιών. Το κόστος της παραπάνω διοργάνωσης ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 807,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
*Ο Δήμος Καβάλας για μια ακόμη χρονιά συνδιοργανώνει στις 22 και 23 Ιουνίου 2019 με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιάς Καβάλας και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ το 11oWOOD WATER WILD FESTIVAL 2019 που κάθε χρόνο συγκεντρώνει εκατοντάδες νέους ανθρώπους από ολόκληρη την Περιφέρεια ΑΜΘ στο περιβαλλοντικό μονοπάτι της Παλαιάς Καβάλας συμμετέχοντας σε πάρα πολλές υπαίθριες δραστηριότητες, ενώ μέσα από αυτό το ετήσιο φεστιβάλ αναδεικνύεται το φυσικό κάλλος της περιοχής.
Το συνολικό κόστος της συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 4.580,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ .
*Ο Δήμος Καβάλας και η εταιρεία Sky walker.grσυνδιοργανώνουν στην Καβάλα τη δράση #JobDay Καβάλα που θα φιλοξενηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στις 22 Μαΐου 2019 από τις 10.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα. Το #JobDay Καβάλα θα είναι εντελώς δωρεάν για τους συμμετέχοντες – όπως άλλωστε και όλες οι δράσεις που υλοποιεί το Sky walker για τους υποψηφίους που αναζητούν εργασία.
Η πρωτοβουλία του Skywalker.gr με τίτλο JobDays περιλαμβάνει workshops αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων για άτομα που αναζητούν εργασία και επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Η δράση #JobDay έχει ως στόχο την ενδυνάμωση των συμμετεχόντων με την ανάπτυξη απαραίτητων ικανοτήτων, γνώσεων, αλλά και δεξιοτήτων, ώστε να ανταπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αναζήτησης εργασίας. Το συνολικό κόστος της συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 400,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
*Ο Δήμος Καβάλας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων διοργανώνει στις 23 Ιουνίου 2019 την αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα κατά τη διάρκεια του ετήσιου καλοκαιρινού γλεντιού του συλλόγου που γίνεται στην αυλή του δημοτικού σχολείου των Ποταμουδίων και συγκεντρώνει πλήθος κόσμου από ολόκληρη την πόλη. Το συνολικό κόστος συμμετοχής του Δήμου Καβάλας στην παραπάνω εκδήλωση ανέρχεται στο ποσό των1.041,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Διαβάστε επίσης