• 16 Απριλίου 2024,

«Κοινωνική πολιτική είναι διαρκής στήριξη της οικογένειας, όχι 1 κιλό κρέας, 1 φορά το χρόνο»

 «Κοινωνική πολιτική είναι διαρκής στήριξη της οικογένειας, όχι 1 κιλό κρέας, 1 φορά το χρόνο»

Συνάντηση με κατοίκους της συνοικίας του Τίμιου Σταυρού είχε το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση Βαγγέλης Παππάς ο οποίος συνοδευόταν από υποψήφιους του συνδυασμού.  

 Ο Βαγγέλης Παππάς είχε τη δυνατότητα να δώσει το στίγμα της κοινωνικής πολιτικής της ΚΑΠ για το παιδί και την οικογένεια με βασικό άξονα τη δίκαιη κατανομή των θέσεων εργασίας στον Δήμο με αξιοκρατικό τρόπο.

 Μεταξύ άλλων είπε: «Πιστεύω ότι αυτές οι εκλογές είναι μια ευκαιρία για την Καβάλα να γίνουν οι κατάλληλες επιλογές και παρατάξεων για να μπορέσουμε να κερδίσουμε ό,τι χάσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Και είναι πολλά αυτά που χάσαμε, στην ουσία δεν έχει γίνει τίποτα εδώ και 10 – 15 χρόνια. Όλοι αναπολούμε την εποχή Αθανασιάδη γιατί τότε πράγματι έβλεπε πράγματι ο κόσμος να γίνεται κάποιο έργο. Από τότε κυριολεκτικά δεν έχει γίνει κάποιος σχεδιασμός για να μπορεί η Καβάλα να δημιουργήσει αναπτυξιακές προϋποθέσεις για να μπορέσει ο κόσμος να δουλέψει, να μπορέσουν τα νέα παιδιά να βρουν δουλειές για να φτιάξουμε όλοι μαζί μια δυνατή οικονομία ώστε να μπορέσει κάθε οικογένεια να ανακουφιστεί. Εδώ υπάρχουν οικογένειες που δεν δουλεύει και κανένας και πιστεύει κάποιος πως αν δώσεις σε αυτές τις οικογένειες τα Χριστούγεννα και το Πάσχα 1 κιλό κρέας ότι, τελείωσε, αυτή ήταν η ανάγκη τους. Η ανάγκη της οικογένειας είναι να τη στηρίζεις συνεχώς ως κοινωνία οργανωμένη. Δηλαδή να ενδιαφέρεσαι συνεχώς για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Κοινωνική πολιτική και αξιοπρέπεια δεν είναι να τους δώσουμε 1 κιλό κρέας αλλά να βάλουμε αυτούς τους ανθρώπους σε δουλειές για να μπορούν να πηγαίνουν μόνοι τους στο super market. Δεν γίνεται να αφήνεις κάποιον άνεργο και να τον θυμάσαι Χριστούγεννα και Πάσχα. Ο Δήμος έχει πάρα πολλές δουλειές αλλά προφανώς σε αυτές εργάζονται όλο οι ίδιοι και ίδιοι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μοιράσουμε τις δουλειές με αξιοκρατία»

 Ο κ. Παππάς μίλησε και για τις μεγάλες διεκδικήσεις που σχεδιάζει η ΚΑΠ για την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων στον Δήμο με στόχο την προσέλκυση επενδυτών και θέσεων εργασίας. Τέλος τόνισε πως χρειάζεται, συστηματική δουλειά, σχεδιασμός, οργάνωση και προβολή ώστε ο Δήμος Καβάλας τα επόμενα χρόνια να αποκτήσει την αναπτυξιακή τροχιά που αξίζει και προέτρεψε τον κόσμο να στηρίξει τα ψηφοδέλτια της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης στα οποία συμμετέχουν άνθρωποι με όραμα και προτάσεις για την επίτευξη της μεγάλης αλλαγής που θέλει η Καβάλα για να πάει ένα βήμα παρακάτω.

 Βραδιά νέων στο εκλογικό κέντρο της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης

  Μια βραδιά γεμάτη κέφι, παλμό και αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μάϊου διοργάνωσε η νεολαία του συνδυασμού Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο εκλογικό κέντρο.

 Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι νέοι θέλησαν να προσκαλέσουν τον κόσμο της Καβάλας να στηρίξει την ΚΑΠ δημιουργώντας το βίντεο «Έλα κι εσύ μαζί μας»

 

Δείτε το στο σύνδεσμο που ακολουθεί

https://www.youtube.com/watch?v=YMOEAyA-kvQ

Διαβάστε επίσης