Λόγω υπερφόρτωσης οι βλάβες στο ρεύμα

 Λόγω υπερφόρτωσης οι βλάβες στο ρεύμα

Ακόμη και χθες το μεσημέρι συνεχίστηκε η ταλαιπωρία των κατοίκων της πόλης από μικρές ή μεγαλύτερες διακοπές ρεύματος, εξαιτίας βλαβών στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ. Τα μεγαλύτερα προβλήματα και οι μεγαλύτερες διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν την Τετάρτη, κατά τις μεσημβρινές, απογευματινές και βραδινές ώρες.

Ο ΔΕΔΔΗΕ έκοψε το ρεύμα στο κέντρο της πόλης λόγω βλάβης για τέσσερις και πλέον ώρες, ενώ τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη σημειώθηκε νέα διακοπή στην παραλιακή ζώνη που διήρκησε δύο ώρες. Χθες η τάση έπεφτε, ηλεκτρικές συσκευές ανοιγόκλειναν με κίνδυνο να υποστούν ζημιές και χθες το μεσημέρι σημειώθηκε νέα διακοπή στη συνοικία του Βύρωνα.

Πληροφορηθήκαμε ότι αμφότερες οι βλάβες της Τετάρτης οφείλονταν σε υπόγειο καλώδιο κοντά στον υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ στο Περιγιάλι. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι βλάβες εκδηλώνονται σε υπόγεια καλώδια τα οποία υποτίθεται ότι είναι προστατευμένα από τα καιρικά φαινόμενα. Εκπρόσωποι του ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας ισχυρίστηκαν ότι λόγω κυκλοφοριακού προβλήματος στην οδό Τενέδου άργησαν να φτάσουν στο σημείο της βλάβης, ενώ απέδωσαν τις βλάβες στην υπερφόρτωση του δικτύου.

Διαβάστε επίσης