• 18 Απριλίου 2024,

Με άρωμα… Καβάλας ο Ηρακλής στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» – Ο Καραπιπερίδης μάλλον υπολογίζει τον Κουμλέλη

 Με άρωμα… Καβάλας ο Ηρακλής στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» –  Ο Καραπιπερίδης μάλλον υπολογίζει τον Κουμλέλη

Η Energean Kavala BC συνέχισε την προετοιμασία της ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ενώ ο Ανδρέας Καραπιπερίδης για την δύσκολη αυτή αναμέτρηση το πιθανότερο είναι να έχει στη διάθεση του, τον Σταύρο Κουμλέλη που σήμερα θα ανεβάσει ρυθμούς στην προπόνηση.

Ο Κουμλέλης δεν αγωνίστηκε στα τελευταία παιχνίδια με πρόβλημα σε δάκτυλο του χεριού του.  Αν αγωνιστεί ο μόνος που θα απουσιάσει θα είναι ο Νίκος Καμάρας σ` ένα παιχνίδι όπου το Καβαλιώτικο συγκρότημα θέλει την υπέρβαση αφού βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, μετρώντας μόνο μια νίκη αυτή με τον Απόλλωνα Πάτρας. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα με απογευματινή προπόνηση.

Τρεις πρώην παίκτες της Energean σε γνώριμο περιβάλλον

Αντίπαλοι της Energean θα βρεθούν το Σάββατο τρεις πρώην παίκτες της που μάλιστα οι δυο απ` αυτούς πανηγυρίσανε και άνοδο από την Α2 στην Α1. Βέβαια ο Βασίλης Αγγελακόπουλος έπαιξε στην Καβάλα και το 2008-2009 στην Α1. Επανήλθε το 2013, αγωνιζόμενος για δυο χρόνια στην Α2 όπου τη σεζόν 2014-2015 με Τζήμα στον πάγκο ήταν μέλος της ομάδας που ανέβηκε στην Α1. Μέλος αυτής της ομάδας ήταν και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ενωσης και αυτός για δυο χρόνια.

Ο Γιαννακίδης είναι ο τρίτος της παρέας που πέρασε από το «Αλεξάνδρα Δήμογλου», την περίοδο 2015-2016 στην Α1 κατηγορία αρχικά με Τζήμα προπονητή και στη συνέχεια με τον Γιατζόγλου.

Από το ρόστερ του Ηρακλή αποχώρησαν το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Γκαγκαλούδης και ο Τότσιος που και αυτοί ήταν παίκτες της Ενωσης στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο Ηρακλής έρχεται στην Καβάλα με 13 βαθμούς( 6 νίκες- 1 ήττα) ενώ δεν έπαιξε το προηγούμενο Σάββατο αφού το ντέρμπι με τον Ιωνικό Νικαίας ορίστηκε για τις 12 Δεκεμβρίου.

 

 

Διαβάστε επίσης