• 19 Απριλίου 2024,

Με καλοκαιρινές συνθήκες

 Με καλοκαιρινές συνθήκες

Το έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές και θα το ξαναγράψουμε και σήμερα ότι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι το καλύτερο τριήμερο του καλοκαιριού και μάλιστα με διαφορά.

Είναι το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού που μας βρίσκει όλους ορεξάτους για παραλία και τσάρκες.

Σίγουρα οι νέες συνθήκες λόγου κορονοϊού επηρεάζουν  την όλη κατάσταση χωρίς όμως να μπορούν να αγγίξουν την διάθεση και την ψυχολογία μας που δεν διαφέρει σε τίποτα από τα προηγούμενα καλοκαίρια.

Απλά φέτος το καλοκαίρι είναι λιγότερες οι επιλογές μας και αλλάζουν κάποιες καθημερινές μας συνήθειες .

Φέτος καταλαβαίνετε και εσείς ότι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι δημοφιλέστεροι προορισμοί είναι αυτοί στους οποίους μπορείς να φτάσεις οδικ σου αφού για λόγους ευνόητους οι περισσότεροι θα αποφύγουν να χρησιμοποιήσουν κάποιο άλλο μεταφορικό μέσο.

Αφήστε που και τα εποχιακά ξενοδοχεία θα είναι κλειστά αφού ανοίγουν μετά τις 15 Ιουνίου.

Όλα αυτά μας κάνουν να σκεφτούμε λίγο διαφορετικά για ένα τριήμερο που μέχρι και πέρσι ήταν αδιαπραγμάτευτο.

Παρόλα αυτά και με σύμμαχο τον καλό καιρό είναι σίγουρο ότι όλα θα πάνε καλά.

 

Κανένα νεώτερο από το μέτωπο της επίθεσης με το βιτριόλι στην 34χρονη που παλεύει με τις πλαστικές επεμβάσεις να ξεπεράσει και σωματικά και ψυχολογικά μία επίθεση που θα μπορούσε να της κοστίσει και την ίδια της την ζωή.

Από αυτά που διαβάζουμε είναι βέβαιο ότι η Αστυνομία έχει ανακρίνει και τους πιο βασικούς υπόπτους της επίθεσης αλλά δεν μπορεί να φτάσει στην σύλληψη γιατί φαίνεται ότι παρουσιάζουν άλλοθι για την  ώρα της επίθεσης.

Με λίγα λόγια έχουν φτάσει στο πρόσωπο που έκανε την επόθεση αλλά προς το παρόν δεν μπορούν ακόμα να το αποδείξουν και για τον λόγο αυτό καθυστερούν οι ανακοινωσεις.

 

Είναι σίγουρο ότι στην τελευταία τηλεοπτική εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα πέσει πολύ κλάμα από τις φανατικές της τηλεθεάτριες που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Ελένη αοφάσισε να αποσυρθεί , έστω και προσωρινά.

Θα δακρύσουν ακόμα και οι κάμερες.

Κρίμα που δεν θα τον δούμε γιατί εδώ και καιρό έχουμε κόψει την τηλεόραση.

Ακόμα και στην περίδο της καραντίνας προτιμούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να στηθούμε μπροστά στο χαζοκούτι.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νου σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι , ύποπτοι και ύπουλοι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης