Μετά από 2 σεζόν στην Αλεξανδρούπολη ο ΑΟΚ – Να ξορκίσει το φάντασμα του… Συριτούδη

 Μετά από 2 σεζόν  στην Αλεξανδρούπολη ο ΑΟΚ – Να ξορκίσει το φάντασμα του… Συριτούδη

Ο ΑΟΚ στα δυο τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκε στην Αλεξανδρούπολη για το πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής δεν κέρδισε.

Υποχρεώθηκε δυο φορές σε ισόπαλα αποτελέσματα, μάλιστα με 1-1. Την περίοδο 2014-2015 και την περίοδο 2015-2016 αγωνίστηκε στην πόλη του Έβρου με τον Εθνικό. Από τότε δεν ξανασυναντήθηκαν οι δυο ομάδες.

Στις 18 Μαρτίου του 2015, σε μια φάση που ο ΑΟΚ διεκδικούσε την άνοδο έπεσε πάνω στον Συριτούδη (αργότερα φόρεσε τη φανέλα του ΑΟΚ, την περίοδο 2016-2017) που έπιασε τα άπιαστα και το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με γκολ του Μπαρέτα στο 94`.

Ηταν μια γκέλα που είχε κοστίσει πάρα πολύ. Τα γκολ του αγώνα:  20` Γέμισμα του Κοιλιάρη, λάθος συνεννόηση του Γκαρακλίδη με τον Φιρινίδη και ο Δαμιανίδης με κοντινό πλασέ το 1-0.

94` Ο Μπαρέτας με πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1, μέσα από την περιοχή σε πλάγια θέση.

Προηγήθηκε φάουλ και κεφαλιά του Κανούλα.

Οι συνθέσεις.  Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Αμπραχαμιάν, Κατρανίτσας, Δούπας, Μπαρμπαγιάννης, Κοσκολός, Γκαϊδατζής, Κοιλιάρης, Δαμιανίδης, Θεοδωράκης, Τσαμουρλίδης. Αλλαγές60` Φλώρος στη θέση του Θεοδωράκη, 70` Μαμούτ στη θέση του Τσαμουρλίδη,75` Πελτέκης στη θέση του Δαμιανίδη.

ΑΟΚ: Φιρινίδης, Σταματόπουλος, Βιτλής, Γκαρακλίδης, Μπάτζιος, Μκριτσιάν, Γαβριηλίδης, Διαμαντίδης, Παππάς, Κανούλας, Μπρατσιάνι. Αλλαγές: 46` Κρυστάλλης στη θέση του Μπρατσιάνι, 46` Μπαρέτας στη θέση του Γκαρακλίδη, 65` Μπαντάνης στη θέση του Σταματόπουλου.

Στις 25 Νοεμβρίου του  2015, την επόμενη σεζόν   ο ΑΟΚ είχε φέρει πάλι 1-1 στην Αλεξανδρούπολη.  Πάλι ο Συριτούδης τερματοφύλακας.

 Το φιλμ του αγώνα

Στο 7΄λάθος εκτίμηση από τον Αθανασίου μετά από γύρισμα αμυντικού ο Ερκάν με προβολή ανοίγει το σκορ, για το 1-0 υπέρ της Αλεξανδρούπολης. Στο 25΄καρφωτή κεφαλιά του Καζάκη στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Συριτούδη.

Στο 75΄ο Κάνουλας από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ και στις καθυστερήσεις μετά από σύγχυση στην άμυνα του Εθνικού ο Δουμάνης έγραψε το τελικό 1-1.Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (Κ. Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Χελιδόνης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσορμπατζίδης (46’ λ.τ. Δούπας), Πελτέκης, Τορομανίδης, Ερκάν (80’ Θεοδωράκης), Τσέκος (64’ Μαμούτ), Γωνιάδης.

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ (Κ. Ανυφαντάκης): Αθανασίου, Σταματόπουλος (60’ Κυγάης), Μαργαρίτης (53’ Μπαντάνης), Λιόλιος, Δέντσας, Παληγεώργος, Παπαδόπουλος Γρ., Μπάτζιος, Πτηνόπουλος, Δουμάνης, Καζάκης (50’ λ.τ. Κάνουλας).

 

Διαβάστε επίσης