• 19 Απριλίου 2024,

Νίκη για τα κορίτσια του 6ου ΓΕΛ Καβάλας κόντρα στο 3ο ΓΕΛ Ξάνθης μετά απο συγκλονιστικό φινάλε!

 Νίκη  για τα κορίτσια του 6ου ΓΕΛ Καβάλας  κόντρα  στο 3ο ΓΕΛ Ξάνθης  μετά απο συγκλονιστικό φινάλε!

Πηγή: sportsaddict

Συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό είχαμε στην Ξάνθη, οπού η πρωταθλήτρια Λυκείων ομάδα του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης αντιμετώπισε την αντίστοιχη πρωταθλήτρια ομάδα της Καβάλας του 6ου ΓΕΛ, με την ομάδα της Καβάλας να κερδίζει με 38-40.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του, με τις ομάδες να πηγαίνουν πόντο – πόντο, με την Κερανοπούλου με καλάθι στο φινάλε να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα της Καβάλας, αλλά η τελευταία επίθεση ήταν στα χέρια της ξανθιώτικης ομάδας που έψαξε την ισοφάριση όμως χωρίς αποτέλεσμα και έτσι οι φιλοξενούμενες ξέσπασαν σε πανηγύρια κερδίζοντας με 38-40. Στην επόμενη φάση η ομάδα της Καβάλας θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Ροδόπης.

Κορυφαία για την ομάδα της Ξάνθης η Μαρία Μαμαλίγκατζη που πέτυχε 28 πόντους, ενώ πολύ καλή εμφάνιση είχε και η Ντιλάρα Μεχμέτ Ουστά. Απο την ομάδα της Καβάλας κορυφαίες ήταν οι Κερανοπούλου και Φουρλή ενώ σημαντική βοήθεια έδωσαν στο σκοράρισμα και ο Αγασιώτη  και Τζελέπη.

Δεκάλεπτα: 5-7, 18-18(ημίχρονο), 31-30, 38-40(τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Παπαθεολόγου – Λάλλα

3Ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ(Αλ. Μιχαλοπούλου): Μεχμέτ Ουστά 8(2), Αντικουλάνη  2, Τσαουσίδου, Χειμαριώτη, Εμβέρ Σουλεϊμάν  1, Χατζή Χαλίλ, Μαμαλίγκατζη  28(3), Σουλιώτη, Μπονόβα, Κουτρουβέλη, Όπερμαν

6Ο ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ(Βαμβακίδης): Παράσχου  4, Καμπουρίδου, Τζελέπη Ελ., Βλαστού, Φουρλή  11(1), Τζελέπη Κ. 7, Αγασιώτου  8, Γιαμαλίδου, Κερανοπούλου  10, Κάπα

Διαβάστε επίσης