• 19 Απριλίου 2024,

Ο Αετός Οφρυνίου με 2-0 το Βύρωνα και παίζει τελικό με Λιμενάρια(φωτογραφίες)

 Ο Αετός Οφρυνίου με 2-0 το Βύρωνα και παίζει τελικό με Λιμενάρια(φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης.

Νωρίς νωρίς κρίθηκαν τα πάντα στο γήπεδο του Χαλκερού αφού ο Αετός έδειξε την ανωτερότητα του και στο πρώτο ημίχρονο ήδη ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0.  Στην επανάληψη διαχειρίστηκε σωστά το αποτέλεσμα και δεν κινδύνεψε από τον Βύρωνα που μάλλον είχε το μυαλό του στο πρωτάθλημα ενώ και ο Γιώργος Αγγελίδης ξεκούρασε ορισμένους βασικούς ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Σεφερίδης.  Ο Σίτσας ξεκίνησε με βασική ενδεκάδα και στη διάρκεια έδωσε ανάσες σε  μερικούς βασικούς.  Δελής και Μουδούρογλου με Κάπατζη οι καλύτεροι του αγώνα.

Ο Αετός μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 6` με αυτογκόλ του Πεφάνη από σέντρα του Δουμάνη. Πριν στο 3` σουτ του Μουδούρογλου απέκρουσε ο Μπάφας σε κόρνερ και στο 4 ` από κόρνερ του Δουμάνη δεν πρόλαβε από κοντά ο Μουδούρογλου.  Στο 27` ευκαιρία με τον Βύρωνα όταν από πάσα του Φαρσάκογλου, το πλασέ του Άγγου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τοπαλίδη. Στο 32` με σουτ μέσα από την περιοχή ο Μουδούρογλου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπάφα και έγινε το 2-0.  Στο 40` ωραία πάσα του Καρίπογλου, πρόλαβε τον Άγγο ο Τοπαλίδης. Στην επανάληψη και στο 65` από ωραία πάσα του Δουμάνη αστόχησε από κοντά ο Κάπατζης με πλασέ ενώ στο 80` αστόχησε από καλή θέση ο Προβατίδης. Στο 83` σουτ του Δουμάνη απομάκρυνε σε κόρνερ ο Μπάφας.

Το Δ. Σ του Αετού Οφρυνίου ευχαρίστησε τον Βύρωνα Καβάλας για την άριστη φιλοξενία.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Βύρωνας: Μπάφας,  Πεφάνης, Μαυρογιάννης, Σιαματάς, Σ. Αγγελίδης, Δελής,  Φαρσάκογλου,  Παντελίδης, Καρίπογλου,  Άγγος, Κιτσώνης.

Αλλαγές

53` Τσίλογλου σε  Μαυρογιάννη, 53` Κυγάης σε Καρίπογλου, 70` Μυκονιάτης σε Κιτσώνη, 70` Γκάγκαλης σε Παντελίδη.

Αετός: Τοπαλίδης, Καζαντζίδης, Κάπατζης, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Δαγκούλης,  Δουμάνης, Μουδούρογλου, Κωνσταντίνου.

Αλλαγές: 55` Σαββατιανός σε Κωνσταντίνου, 55` Γεράκης σε Μουδούρογλου,  69` Πότσι σε Δαγκούλη., 72` Προβατίδης σε Ελέζι.

Ιστορική πρόκριση για Αναγέννηση Λιμεναρίων

Αμφίρροπο παιχνίδι έγινε στα Λιμενάρια.  Ένα πραγματικό ντέρμπι. Όλα κρίθηκαν στο Β` μέρος όταν οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον  Περκουλίδη αλλά ο Αγγελίδης πέτυχε το χρυσό γκολ για τους γηπεδούχους. Η πρόκριση της Αναγέννησης στον τελικό είναι ιστορική.  Ο τελικός μάλλον θα γίνει στο «Ανθή Καραγιάννη».

 

 

Διαβάστε επίσης