Ο Κυγάης το γκολ και η ΑΕΚ με 1-0 πέρασε δύσκολα από την Καρβάλη(φωτογραφίες)

 Ο Κυγάης το γκολ και η ΑΕΚ με 1-0 πέρασε δύσκολα από την Καρβάλη(φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

 

Το γκολ του Άγγελου Κυγάη λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν ξεχάστηκε από την άμυνα των γηπεδούχων, αποδείχθηκε αρκετό για να πάρει τους 3 βαθμούς η ΑΕΚ απέναντι στον Ναζιανζό που στο β` μέρος πίεσε σε μεγάλο βαθμό αλλά δεν κατάφερε τουλάχιστον να ισοφαρίσει.

Η ΑΕΚ κέρδισε δύσκολα αφού παρουσίασε δυο πρόσωπα. Στα πρώτα 45 λεπτά το συγκρότημα του Παύλου Προβατίδη είχε τον έλεγχο αλλά στην επανάληψη έπεσε κατακόρυφα η απόδοση του.  Η Καρβάλη πάλεψε με πολύ πάθος και στο β` μέρος δικαιούταν με την απόδοση της κάτι παραπάνω.

Γενικά το παιχνίδι είχε ένταση μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο αλλά η κατάσταση δεν ξέφυγε. Ο Βαρελτζίδης είχε πολύ δύσκολο έργο αλλά έβγαλε το παιχνίδι χωρίς λάθη. Πέτυχε σίγουρα στο έργο του.

Στο 2` μια μακρινή σέντρα σουτ του από τον Μπουτσούκο η μπάλα βρήκε το πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού. Στο 10` και 27` ο Κώστας Άγγος δε βρήκε στόχο μέσα από την περιοχή.  Στο 40` παράλληλη σέντρα σουτ του Γκρούνοφ, ο Σιώτας από πλάγια δε μπορεί να στείλει τη μπάλα στην εστία. Στο 44` ο Α. Κυγάης με πλασέ το 0-1 με ευθύνη της αμυντικής διάταξης των γηπεδούχων. Στο 57` ο Άγγος παραλίγο με κεφαλιά να πετύχει αυτογκόλ αφού η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 65` ο Γκρούνοφ αστόχησε από καλή θέση μέσα από την περιοχή και στο 72` ο Καρακεϊσογλου έκανε το σουτ αλλά ο Ελευθεριάδης απομάκρυνε σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 76` αποβλήθηκε με 2η κίτρινη(κόκκινη) ο Λεγάτος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Ναζιανζός Νέας Καρβάλης: Βαρδαβούλιας, Ν. Χατζηβασιλειάδης 78` Κιτσώνης, Γκορόγιας, Μακαρίδης, Φουρκαλάς, Μπουτσούκος 80` Ανδρεαδάκης, Σιώτας Κ, Σάσσος Σ, Αλμπάντης, Καρακεϊσογλου, Γκρούνοφ.

ΑΕΚ: Κουνατίδης, Στερνιώτης, Πανάγου 90` Μαλαμίδης, Γ. Κυγάης, Ισα 60` Λεγάτος, Ελευθεριάδης, Α. Κυγάης,  Καπνόπουλος 70` Ταταλιάς,  Σεμερτζίδης, Προβατίδης, Άγγος 80` Μοσχούδης.

 

 

Διαβάστε επίσης