• 24 Απριλίου 2024,

O νέος Big Brother της ζωής μας !

 O νέος Big Brother της ζωής μας !

Οι ιπτάμενες κάμερες , τα γνωστά σε όλους drone είναι ο καινούργιος Big Brothrer της ζωής μας για τις δύσκολες περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει άλλος τρόπος προσέγγισης.

Τα drone πετάνε και καταγράφουν όλα αυτά που δεν μπορούν να καταγραφούν με άλλους τρόπους , πιο παραδοσιακούς.

Η επιστήμη της ρουφιανάς εξελίσεται όσο αλλάζουν οι εποχές και εκσυγχρονίζεται.

Εκεί που δεν μπορεί να φτάσει το ανθρώπινο μάτι φτάνει το drone που μπορεί να κάνει την δουλειά χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

Η καταγραφή από αέρα αποτελεί σήμερα την πιο σύγχρονη μορφή παρακολούθησης που δεν μπορεί μάλιστα να εξουδετερωθεί και εύκολα.

Όταν πετάει πάνω από το κεφάλι μας ένα drone δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά  πράγματα εκτός και αν είμαστε Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη που βρήκε την λύση και για αυτές τις περιπτώσεις.

Προχθές που είχε ένα event στην βίλα της πέταξε ένα τέτοιο drone για να τραβήξει φωτογραφίες αλλά δεν είχανε υπολογίσει οι ίδιοκτήτες της συσκευής αυτής στο γεράκι , την Ζίνα που είναι εκπαιδευένη να ρίχνει τέτοιου είδους αντικείμενα και αυτό έκανε και στην προκειμένη περίπτωση.

Μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του drone έκανε μία πτήση καταδρομική και το γκρέμισε με σχετική ευκολία.

Πάει φωλιά -που λέει και σε ένα τραγούδι του ο Διονύσης Σαβόπουλος – πάνε και τα κωτσιφόπουλα.

Το drone έγινε κομμάτια πριν προλάβει να τραβήξει φωτογραφίες.

Βέβαια η Ζίνα είναι ένα γεράκι που είναι εκπαιδευμένο για αυτή την δουλειά και υπακούει μόνο τις εντολές του εκπαιδευτή του.

Τα αναφέρω όλα αυτά στην περίπτωση που πάει κάπου το μυαλό σας.

Δεν είναι και τόσο εύκολη αυτή η αποστολή.

Και το κατάλληλο γεράκι να έχετε θα πρέπει να πάρει εντολή από κάποιον που γνωρίζει.

Πάντως τα drone είναι σήμερα αναμφισβήτητα ο πιο σύγχρονος τρόπος παρακολούθησης και αυτό που το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό είναι οι ελάχιστοι τρόποι εξουδετέρωσης του.

 

Κρίση διαβάζουμε στον Περσικό κόλπο και φόβοι ότι θα υπάρξουν αυξήσεις φωτιά στην τιμή του Πετρελαίου και της Βενζίνης και στην Ελλάδα που έτσι και αλλιώς οι τιμές είναι φωτιά και πριν την κρίση.

Δηλαδή με την κρίση που θα φτάσουν ρε παιδιά οι τιμές;

Γιατί πάντα όλες τις κρίσεις σε όλα τα επίπεδα εδώ στην Ελλάδα να τις νιώθουμε πιο πολύ από όλες τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη ;

 

«Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ» η πλατφόρμα άνοιξε όπως ήταν προγραμματισμένο την Δευτέρα το πρωί αλλά έκλεισε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Οχι έκλεισε ακριβώς αλλά κόλησε γιατί μπήκανε όλοι μαζί – όπως ήταν αναμενόμενο – για να προλάβουν, γιατί τα λεφτά δεν φτάνουν για όλους και το σύστημα έπεσε.

Παλιές ιστορίες γνωστές για τα ελληνικά δεδομένα.

 

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια. Όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης