• 20 Απριλίου 2024,

Ο Νίκος Καραμπετάκης (πρώην προπονητής του Ιάλυσου) μιλάει για το Κυριακάτικο ματς του ΑΟΚ στη Ρόδο

 Ο Νίκος Καραμπετάκης (πρώην προπονητής του Ιάλυσου) μιλάει για το Κυριακάτικο ματς του ΑΟΚ στη Ρόδο

Στο proininews και στους 93, 7  μίλησε ο Νίκος Καραμπετάκης για το Κυριακάτικο παιχνίδι του ΑΟΚ στον Ιάλυσο  όπου μέχρι πρότινος ήταν προπονητής. Ο Καβαλιώτης τεχνικός ανέλυσε με πολλές λεπτομέρειες την αναμέτρηση.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Γνωρίζεις πάρα πολύ καλά την ομάδα του Ιάλυσου. Τι θα συναντήσει ο ΑΟΚ το μεσημέρι της Κυριακής;

Απάντηση: Σίγουρα θα συναντήσει ο ΑΟΚ μια ομάδα η οποία καίγεται για βαθμούς. Μια ομάδα που θα είναι κάπως διαφορετική λόγω της έλευσης του καινούριου προπονητή. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι, γιατί ο Ιάλυσος στην έδρα του έχει μια δυναμική.  Παίζει ένα παιχνίδι που πραγματικά γι` αυτόν οι 3 βαθμοί είναι απαραίτητοι.

Ερώτηση: Αν συγκρίνουμε τις δυο ομάδες σε αγωνιστικό επίπεδο, τι μπορούμε να πούμε;

Απάντηση: Ο ΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι μια ομάδα που σε κάθε παιχνίδι έχει ένα πολύ καλό τακτικό προσανατολισμό. Έχει ένα προπονητή που πραγματικά έχει δείξει ότι διαβάζει πάρα πολύ καλά τον αντίπαλο. Πάντα προσαρμόζει την ομάδα πάνω στον αντίπαλο που είναι χαρακτηριστικό για την κατηγορία.

Υπερτερεί ο ΑΟΚ στο γεγονός ότι είναι  μια ομάδα που δέχεται λίγες ευκαιρίες.  Έχει ένα σύνολο γεμάτο και βγάζει ένα οικογενειακό κλίμα με υγεία. Στον Ιάλυσο υπάρχουν κάποιοι παίκτες που έχουν παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες.  Το μειονέκτημα ότι αυτοί οι παίκτες έρχονται από τραυματισμό. Το κυριότερο ότι θα υπάρχει άγχος για το αποτέλεσμα.

Ερώτηση: Το γήπεδο πως είναι; Βλέπουν φίλαθλοι τα εντός έδρας παιχνίδια του Ιάλυσου;

Απάντηση: Το γήπεδο στο πλάτος είναι λίγο μικρό. Όχι όμως κάτι που θα επηρεάσει πολύ το παιχνίδι. Ο κόσμος δεν είναι τόσο κοντά. Γύρω στα 400 με 500 άτομα  είναι στο γήπεδο.  Νομίζω ότι γι` αυτό θα υπάρχει ένα μάζεμα αφού χρειάζεται η ομάδα τους 3 βαθμούς. Το ξέρουν αυτό.

Ερώτηση:  Πως είναι η ιδιοσυγκρασία της ομάδας του Ιάλυσου  στο αγωνιστικό χώρο;

Απάντηση: Η ομάδα έχει τους παίκτες που μπορεί να παίξει σωστό παιχνίδι, ξεκινώντας από πίσω. Όσο ήμουν εγώ το είχαμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Είχαμε πολύ καλή ανάπτυξη αλλά λίγες λύσεις  στον αριθμό επιθετικές λύσεις.  Στο επιθετικό τρίτο είχαμε αρκετά θέματα.

Βέβαια υπάρχουν επιστροφές. Ο προγραμματισμός ήταν τέτοιος κάποιοι παίκτες να επιστρέψουν στα δυο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Στο τελευταίο παιχνίδι ο αντικαταστάτης μου που ήταν ο βοηθός μου, ζήτησε άμεσο παιχνίδι για να πάει το ματς στη δύναμη. Κάτι το οποίο δεν ταιριάζει σε αυτή την ομάδα όπως είναι τα χαρακτηριστικά των παικτών.

Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα έχει πολύ δύναμη. Ο Ιάλυσος θα μπει με πάθος και δύναμη και ο ΑΟΚ πρέπει να ανταπεξέλθει. Όσο περνάει ο χρόνος αν η ομάδα της Καβάλας δε δεχθεί κάποιο γκολ τότε θα γύρει προς το μέρος της η αναμέτρηση. Στον Ιάλυσο υπάρχει το άγχος των βαθμών αλλά και λόγω των πολλών τραυματισμών από ένα σημείο και μετά πέφτει η απόδοση. Δεν υπάρχει διάρκεια για 90 λεπτά.

Διαβάστε επίσης