• 24 Απριλίου 2024,

Ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας νικητής στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Rapid Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

 Ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας νικητής στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Rapid Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Στο Ομαδικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Rapid Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης που έγινε στην Καβάλα στις 2 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή 16 ομάδων, η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας (Σανδαλάκης – Τσολακίδου – Αποστολακάκης – Ζησιάδης) με 6 νίκες σε 6 αγώνες συγκέντρωσε 12 βαθμούς και αναδείχθηκε πρώτη νικήτρια. Δεύτερη με 10 βαθμούς ήταν η ομάδα του Σ.Ο. Ξάνθης και τρίτη με 8 βαθμούς η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Την απονομή των επάθλων στην ομάδα της Καβάλας έκανε ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Στο Πρωτάθλημα των Παίδων που έγινε παράλληλα με τη συμμετοχή 14 ομάδων, πρώτη ήταν η ομάδα του Ο.Φ.Σ. Καβάλας με 11 βαθμούς, δεύτερη του Σ.Ο. Καβάλας με 10 βαθμούς και τρίτη του Σ.Ο.. Ξάνθης με 9 βαθμούς.

Την καλύτερη ατομική απόδοση κατά σκακιέρα πέτυχαν ο Άγγελος Σανδαλάκης (1η σκακιέρα 5,5/6), η Σταυρούλα Τσολακίδου (2η σκακιέρα 6/6), ο Νίκος Σταμουλάς (3η σκακιέρα 5,5/6), ο Δημήτρης Ζησιάδης (4η σκακιέρα 5/6) και στο Παίδων ο Γρηγόρης Καλαμούκος (1η 5/6), ο Δημήτρης Ηλιόπουλος (2η 5,5/6), ο Δημήτρης Μπαλαφούτης (3η 5/6) και ο Σταύρος Δημάκης (4η 6/6).

Διαβάστε επίσης