• 28 Μαρτίου 2024,

ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 : Ο ΑΟΚ ανήκει και θα ανήκει μία ΖΩΗ στους Καβαλιώτες !

 ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 : Ο ΑΟΚ ανήκει και θα ανήκει μία ΖΩΗ στους Καβαλιώτες !

Tο τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αναπτυχθεί, εντέχνως θεωρούμε, μία φημολογία σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965, πια πρόσωπα βρίσκονται οικονομικά πίσω από τη σημερινή διοίκηση και γενικότερα, επιχειρείται να δημιουργηθεί μία εικόνα πλασματική, διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και αλλοίωσης της σημερινής εικόνας.

Ακούσαμε και εμείς να λέγεται αριστερά και δεξιά ότι πίσω από τα πρόσωπα που διοικούν σήμερα την ΠΑΕ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965, ότι βρίσκονται εφοπλιστές, ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας ή ακόμη και ιδιοκτήτες ΠΑΕ του κέντρου ή της συμπρωτεύουσας.

Είναι γεγονός ότι όλα αυτά αποτελούν μυθεύματα, φαντασιώσεις, όνειρα θερινής νυκτός, σενάρια επιστημονικής φαντασίας και κυρίως ψέματα και δημιουργήματα κάποιων οι οποίοι θέλουν να βλάψουν την ΠΑΕ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965,. Θέλουν να προσβάλλουν την ιστορία της ομάδας, τους φιλάθλους της και κυρίως αποσκοπούν στο να βάλουν εμπόδια στο μέλλον της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 θεωρεί υποχρέωση του  δημόσια να διαψεύσει κατηγορηματικά κάθε είδους τέτοιες φήμες, κάθε είδους ψευδής ειδήσεις.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η ΠΑΕ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965, ανήκε ανήκει και θα ανήκει για μία ΖΩΗ στους Καβαλιώτες. Ανήκε και θα συνεχίσει να ανήκει μόνο στην Καβάλα και σε κανέναν άλλον

Διοικείται αποκλειστικά και μόνο σε Καβαλιώτες επιχειρηματίες με ονοματεπώνυμο, ανθρώπους της καθημερινότητας που ζούνε και αναπνέουν στην Καβάλα, από επαγγελματίες που μάχονται και επαγγελματικά δραστηριοποιούνται καθημερινά για να κρατήσουν όρθιες τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα τους, διοικείται από ανθρώπους του μόχθου που κυκλοφορούν στην κοινωνία της Καβάλας ή του νομού και όλοι τους γνωρίζουν.

ΔΗΛΏΝΟΥΜΕ επίσης κατηγορηματικά, ότι όλοι εμείς που βρισκόμαστε σήμερα στο «τιμόνι» της ομάδας, που πολλές φορές βάζουμε τον Α.Ο.Κ. πιο πάνω από τις οικογένειες μας, θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να βγάλουμε σε πέρας την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν μερικά χρόνια όλοι μαζί και παραμένουμε και σήμερα μία γροθιά.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965, ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως στέλνουμε μήνυμα στους εμπνευστές των κατά την φαντασία τους μυθευμάτων: «Αφήστε ήσυχο τον Α.Ο.Κ.».

Τέλος διαβεβαιώνουμε σε όλους τους καβαλιώτες φιλάθλους και μη, επώνυμους και απλούς πολίτες,

Ότι όλοι μαζί, ενωμένοι θα οδηγήσουμε και πάλι τον Α.Ο.Κ. εκεί που πρέπει να βρίσκεται και το καραβάκι στα λιμάνια που πρέπει να αξίζει να είναι. Για αυτό πρέπει να δείξουμε όλοι μαζί  την αγάπη και τον σεβασμό μας για την ομάδα που εκπροσωπεί αυτή την πόλη. Στήριξε την, βοήθησε την, χρειάζεται όλοι να είμαστε κοντά της.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

της ΠΑΕ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965

Διαβάστε επίσης