• 19 Απριλίου 2024,

Πολύ καλός ο ΑΟΚ και 2-1 τον Μακεδονικό (φωτογραφίες)

 Πολύ καλός ο ΑΟΚ και 2-1 τον Μακεδονικό (φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης.

Ο ΑΟΚ στο τελευταίο τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στον Μακεδονικό στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος, έδειξε ότι είναι έτοιμος για μπει στη μάχη με μεγάλες αξιώσεις.

Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν εκρηκτικό στο ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκε πολύ γρήγορα με 2-0 έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Μέχρι το 55`-60` η ομάδα της Καβάλας είχε πολύ καλή παρουσία ενώ μετά έριξε ταχύτητα.

Ο Μακεδονικός απείλησε ελάχιστες φορές την εστία του Δήμιζα και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με πολύ ωραίο γκολ σε 2-1.

Ο Δερμιτζάκης ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Δήμιζα, πλάγια στα δεξιά τον Ζέρη, πλάγια στα αριστερά τον Λυμπεράκη και δυο στόπερ Τουμανίδη, Κασμερίδη. Δυο αμυντικά χαφ Γρηγόρη Παπαδόπουλο και Γαβριηλίδη με επιθετικό χαφ τον Γεμιστό. Πλάγιους στην επίθεση τους Τσούτση, Γιατσβίνοβιτς και σέντερ φορ τον Βαλαβανόπουλο. Στο β` μέρος χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ο Αργύρης Μπαρέτας  από το 67` και μετά.

Ο Κέρθι δεν έπαιξε λόγω προβλήματος τραυματισμού ενώ ο προπονητής του ΑΟΚ έκανε 4 αλλαγές  δείχνοντας ότι υπολόγιζε την αναμέτρηση σαν ματς πρωταθλήματος.

Ο Γιατσβίνοβιτς είχε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος ενώ και πάλι ο Γαβριηλίδης κάλυψε πολλά χιλιόμετρα. Στα συν και η εμφάνιση του Γεμιστού.  Από τον ΑΟΚ όμως δεν υστέρησε κανένας. Ηταν μια πειστική εμφάνιση ενόψει πρωταθλήματος.    Περιμέναμε περισσότερα από τον Μακεδονικό που ειδικά στην αρχή ήταν κακός.

Στο 2` από προσπάθεια και πάσα του Γεμιστού, ο Γιατσβίνοβιτς από κοντά με σουτ το 1-0.  Στο 10` καλό  σουτ του Γιατσβίνοβιτς άουτ. Στο 20` από σέντρα του Ζέρη με ωραίο τρόπο ο Τσούτσης το 2-0. Στο 42` το σουτ του Γεμιστού απομάκρυνε δύσκολα ο Γουμάγιας. Στο 72` ο Ζέρης αστόχησε από καλή θέση ενώ στο 84` από ωραία πάσα του Μπαρέτα ο Γιατσβίνοβιτς δε βρήκε στόχο. Στο 85` με φοβερό σουτ μείωσε σε 2-1 ο Γουνόπουλος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης 70` Βοσνιάδης, Τουμανίδης, Κασμερίδης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος, Βαλαβανόπουλος 88` Αδαμάκης, Γιατσβίνοβιτς 86` Ντουρτμές, Τσούτσης 67` Μπαρέτας, Γεμιστός.

Μακεδονικός: Γουμάγιας, Πολιανίδης, Τριανταφυλλίδης, Τσιαμπάζης 10`  λ.τ Λαβιδάς,  Δούμας, Ζαφειρίδης, Τσουκάνης, Γαρύφαλος, Ρένο, Καρλόπουλος, Κρυστάλλης.

Στο Β` μέρος αγωνίστηκαν και οι:  Αγγελούδης, Μούσα, Μπαρτούσι, Τοτολίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Γουνόπουλος.

Στο Μελισσοκομείο 2-0 ο Αετός τον Κεραυνό Πέρνης

Στο γήπεδο του Μελισσοκομείου ο Αετός Ορφανού επικράτησε με 2-0 του Κεραυνού Πέρνης με γκολ που πέτυχαν ο Καραγιαννίδης και ο Προβατίδης.

Στην Κεραμωτή 2-1 ο Νέστος τον Λαγκαδά

Στο γήπεδο της Κεραμωτής ο  Νέστος με δυο εύστοχα πέναλτι του Μελισσόπουλου(το κέρδισε ο ίδιος)  στο 66` και τον Γκουτσίδη στο 75` κέρδισε με 2-1 τον Λαγκάδα που είχε ισοφαρίσει 1-1 στο 72` με τον Σαντζμάνη.

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης