Σε αναμονή οι τέσσερις δανεικοί του ΑΟΚ

 Σε αναμονή οι τέσσερις δανεικοί του ΑΟΚ

Ο ΑΟΚ ήδη έχει κρατήσει στο ρόστερ του 7 ποδοσφαιριστές από την περσινή σεζόν. 

Σίγουρα ο αριθμός θα αυξηθεί σε διπλάσιο νούμερο με τις επαφές που θα υπάρχουν τις επόμενες μέρες ανάμεσα σε διοίκηση και παίκτες. Ένα ερωτηματικό είναι το ποιοι από τους περσινούς δανεικούς σε ομάδες της Γ` Εθνικής, θα ενταχθούν στο ρόστερ της σεζόν 2020-2021.

Από αυτούς ο Σάββας Τουμανίδης θα παραμείνει για 1 χρόνο ακόμη στον Αετό Οφρυνίου όπως έχει ανακοινωθεί και επίσημα. Οι άλλοι δανεικοί βρίσκονται σε αναμονή.

Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος είχε παραχωρηθεί στο Νέστο από το Γενάρη και μετά. Ο έμπειρος μέσος  είχε ένα πολύ καλό  διάστημα στη Χρυσούπολη. Το Γενάρη επίσης είχε παραχωρηθεί στον Αετό Οφρυνίου ο επιθετικός Γιώργος  Παυλίδης που  διακρίθηκε στο σκοράρισμα. Πέρσι το καλοκαίρι είχε παραχωρηθεί δανεικός στο Νέστο ο σέντερ φορ, Ιορδάνης Αδαμάκης που είχε πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής που πέρασε.

Στο Κεραυνός Πέρνης είχε δοθεί για 1 χρόνο ο αμυντικός Χρήστος Μαλαμίδης που ήταν βασικός.

Για αυτούς τους 4 θα αποφασίσει ο Παύλος Δερμιτζάκης. Δεν αποκλείουμε κάποιους από αυτούς η και όλους να τους έχει στην προετοιμασία και στα φιλικά παιχνίδια. Επίσης θα μετρήσει και η πρόθεση των ίδιων, αν δηλαδή θέλουν και αυτοί να παραμείνουν στον ΑΟΚ.

Όλα είναι ρευστά γύρω από αυτούς τους 4 που σίγουρα πολλές ομάδες Εθνικών κατηγοριών  θα τους ήθελαν στα ρόστερ τους.

Διαβάστε επίσης