• 24 Απριλίου 2024,

 Σκόνταψε ο Βύρωνας με τη Δόξα Αμυγδαλεώνα(1-1 στο Βερούλειο)

  Σκόνταψε ο Βύρωνας με τη Δόξα Αμυγδαλεώνα(1-1 στο Βερούλειο)

 Απώλεια βαθμών για τον Βύρωνα που υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Η Δόξα Αμυγδαλεώνα απέδειξε δίκαια ότι βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.  Η Δόξα ξεκίνησε καλύτερα και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Μάλιστα θα μπορούσε να  είχε πετύχει ένα ακόμη γκολ στην αρχή του αγώνα.  Ο Βύρωνας αρχικά δεν μπήκε στο παιχνίδι.  Η ομάδα του Ματρακούκα αιφνιδίασε τους γηπεδούχους. Από το 30` και μετά ανέβηκε ο Βύρωνας και κατάφερε να ισοφαρίσει.  Στο Β` μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Κεσαπίδη για την ολική ανατροπή. Η Δόξα προσπάθησε με αντεπιθέσεις να απειλήσει ενώ είχε πολύ καλή αμυντική τακτική.

Το φιλμ του αγώνα

4` πλασέ του Τσαρουχά σώζει ο Οικονομόπουλος

10` πλασέ του Ευκαρπίδη και το 0-1 είναι γεγονός.

20` σουτ του Σπυριάδη σωτήρια απόκρουση του Οικονομόπουλου.

40` ο Σεφερίδης κερδίζει τις κόντρες και ο Παντελίδης με σουτ ισοφαρίζει σε 1-1.

65` ο Κεσαπίδης αστοχεί από πολύ κοντά να πετύχει το 2-1.

89` πλασέ του Καρίπογλου από καλή θέση εξουδετερώνει ο σταθερός Κουνατίδης.

Ο διαιτητής  Βαρελτζίδης  σε γενικές γραμμές κράτησε ένα δύσκολο παιχνίδι.  Με δεύτερη κίτρινη(κόκκινη) αποβλήθηκε στο 85` ο Τσαουσίδης της Δόξας.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Βύρωνας: Οικονομόπουλος, Σαμαράς, Αδαμαντίου, Σεφερίδης, Ελευθεριάδης, Σεμερτζίδης, Παντελίδης, Καπνόπουλος, Καλτσίδης, Βλάχος, Κυγάης.

Αλλαγές έπαιξαν οι: Σ. Αγγελίδης, Κεσαπίδης, Καρίπογλου, Παππάς.

Δόξα Αμυγδαλεώνα: Κουνατίδης, Γιορμπαλίδης, Τσαουσίδης, Κοπανάκης, Παυλίδης, Σουφλέρης, Ευκαρπίδης, Σπυριάδης, Τσαρουχάς, Ντομί, Τσιτσόπουλος.

Αλλαγές έπαιξαν οι: Αβραμίδης, Κογιομτζής.

 

 

 

Διαβάστε επίσης