Συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Διευθυντή από τους απόστρατους σωμάτων ασφαλείας Καβάλας

 Συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Διευθυντή από τους απόστρατους σωμάτων ασφαλείας Καβάλας

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Καβάλας εκφράζει δημόσια τα θερμά του συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Διευθυντή της Α.Δ.Καβάλας Ταξίαρχο κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΙΩΑΝΝΗ, στο Διοικητή του Τ.Α. Καβάλας Αστυνόμο Α ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ καθώς και σε όλους τους υπηρετούντες σε αυτό, διότι με τις συντονισμένες προσπάθειες και μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο κατάφεραν να προβούν στην άμεση εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας 59χρονου η οποία διαπράχθηκε τις απογευματινές ώρες της 10-11-2019 στην Εθνική οδό Καβάλας Δράμας σε καντίνα από 49χρονο δράστη τον οποίο και συνέλαβαν.

Το γεγονός αυτό καταδεικνύει περίτρανα ότι παρά τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν διαχρονικά την Αστυνομία , τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα, τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας εργάζονται με αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης πολλές φορές μάλιστα πέραν του ωραρίου τους, εμπεδώνοντας κατ αυτόν τον τρόπο το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας και εισπράττοντας τα ευμενή σχόλια τους.

Οι Απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας νοιώθουν υπερήφανοι για αυτή τη επιτυχία και δηλώνουν οι θα είναι δίπλα τους οποτεδήποτε απαιτηθεί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης