Θεατρική Παράσταση: “Λαίλα, να ένα μήλο”

 Θεατρική Παράσταση: “Λαίλα, να ένα μήλο”

Μια φορά κι ένα καιρό ήταν μια γυναίκα. Μια γυναίκα που ήταν μάνα κι είχε και μια μάνα. Μια μέρα, εκεί που περπατούσε ξέγνοιαστη στη ζωή , συνάντησε μια μάγισσα. Που της έμοιαζε. Που έμοιαζε και με τη μάνα της… που έμοιαζε και με τη κόρη της… που έμοιαζε και με σένα και με σένα, και με σένα…. Και τρόμαξε. Κι όπως έκανε να τρέξει να ξεφύγει , σκόνταψε σε κάτι ριζωμένα στερεότυπα κι έπεσε. Και τη σήκωσε ο γιός του φούρναρη τη στιγμή ακριβώς που το κουδουνάκι του φούρνου έκανε ” ντιιιιν” , ο Βενιζέλος καμάρωνε μέσα απ΄την κορνίζα του έναν πυρρίχιο, ο ανάδρομος Ερμής απειλούσε ολόκληρο το έθνος και ένα ζουμερό μήλο γαργαλούσε τη χούφτα της , έτοιμο να δαγκωθεί.
Και το δάγκωσε…. Λαίλα, να ένα μήλο !!!!
Η νέα κωμωδία της Γιούλης Αποκατανίδου. Από την Τρίτη 27 Νοεμβρίου και για δέκα Τρίτες στις 9:30μμ στο “Μετά τις 10″ στην Καβάλα. Σκηνοθεσία & Επιμέλεια μουσικής : Ανδρέας Λαδάς. Κοστούμια : Χριστίνα Γλυφού. Σχεδιασμός αφίσας : Κρήτη Ισαακίδου. Φώτα- Ήχος : Ευθύμης Κυριακίδης. Παίζουν Έμυ Καμπουρίδου- Μαριάννα Κεσόγλου- Τάσος Καλαφάτης

Ευχαριστούμε το Wine bar ” Μετά τις 10″ και το Δημήτρη Κόκκινο για τη φιλοξενία. Τις κυρίες Βάσω Αποκατανίδου, Ρούλα Καμπουρίδου, Δήμητρα Μπούχλα και την αείμνηστη Βιβή Κεσόγλου … για την έμπνευση!

Διαβάστε επίσης