• 28 Μαρτίου 2024,

Τουρνουά από τον ΠΑΟΚ Καβάλας με πολλά παιδιά και πολύ κόσμο (φωτογραφίες)

 Τουρνουά από τον ΠΑΟΚ Καβάλας με πολλά παιδιά και πολύ κόσμο (φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το τουρνουά μικρών ηλικιών του ΠΑΟΚ Καβάλας.  Ο Νίκος Καραμπιμπέρης και οι συνεργάτες το οργάνωσαν με εξαιρετικό τρόπο στα γήπεδα «Ασημακοπούλου».  Συμμετείχαν 15  ομάδες με 30 τμήματα στις κατηγορίες Κ-8, Κ-10, Κ-12 και Κ-14.

Το τουρνουά που ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Κυριακής και ολοκληρώθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας το παρακολούθησαν πολλοί γονείς των παιδιών ενώ καλεσμένος ήταν και ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης από τον επίσημο ΠΑΟΚ.

Οι 15 ομάδες που συμμετείχαν ήταν οι εξής: 1)ΠΑΟΚ Καβάλας 2) ΠΑΟΚ Αετόπουλα Τούμπας 3) ΠΑΟΚ Νεάπολης 4)Καρβάλη 5)ΑΟΚ 6)ΑΕΚ Καβάλας 7)Νίκη Χριστός 8 ) Αμισός Δράμας 9)Πέρνη 10)Δόξα θεολόγου 11)Δόξα Δράμας 12)Δόξα Αμυγδαλεώνα 13)Θεαγένης 14)Πέραμος 15)Καβάλα 2004.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Καβάλας

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε το Δήμο Καβάλας και τη Δήμαρχο κ. Τσανάκα που ήταν αρωγοί στο τουρνουά. Επίσης της ΕΠΣΚ για τη βοήθεια της και την παρουσία της με τους εκπροσώπους της, τους κ.κ Πριονίδη, Ρουμελιώτη, Γκαϊτατζή.

Ακόμη τους γονείς των παιδιών, τους αθλητές και τους προπονητές.

Τέλος την «Πρωινή» και το Τάσο Πατσίδη που παραβρέθηκαν και κάλυψαν τη διοργάνωση.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου τέτοια εποχή όπου δίνουμε την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο τουρνουά.

Διαβάστε επίσης