Πρωτοφανές: Έβγαλαν προς… ενοικίαση το στρατόπεδο της Σταυρούπολης (φωτό)

Πρωτοφανές: Έβγαλαν προς… ενοικίαση το στρατόπεδο της Σταυρούπολης (φωτό)

Μια φωτογραφία η οποία γεννάει πάρα πολλά ερωτήματα είναι από την είσοδο του Στρατοπέδου «Αναλογίδη» στη Σταυρούπολη Ξάνθης όπου στην πόρτα του έχει τοποθετηθεί ένα επίσημο χαρτί το οποίο γράφει «Διατίθεται προς εκμίσθωση» και μάλιστα έχει τα τηλέφωνα του Δ’Σώματος Στρατού.

Το Στρατόπεδο της Σταυρούπολης είχε ακουστεί ότι μπορεί να διατεθεί για camp αλλοδαπών κάτι το οποίο ο Δήμος Ξάνθης δεν ήθελε ούτε καν να το ακούσει και μάλιστα είχε εκδόσει και Δελτίο Τύπου το οποίο έλεγε «Κάτω τα χέρια από το στρατόπεδο Σταυρούπολης» χωρίς όμως να προχωρήσει σε κάτι συγκεκριμένο.

Μερικές μέρες μετά έρχεται η παραπάνω πινακίδα γεννάει πολλά ερωτήματα για το ποιος άραγε θα μπορούσε να νοικιάσει έναν τέτοιο χώρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.