ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βραζιλία: Γυναίκα πυροβολεί τον σύζυγο και την ερωμένη αφού τους έπιασε στα «πράσα» (βίντεο)

Βραζιλία: Γυναίκα πυροβολεί τον σύζυγο και την ερωμένη αφού τους έπιασε στα «πράσα» (βίντεο)

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει στη Βραζιλία το βίντεο που δείχνει μια γυναίκα να πυροβολεί κατά του συζύγου της και της ερωμένης του αφού τους έκανε τσακωτούς στο κρεβάτι.

Το βίντεο ξεκινά με τη γυναίκα να τοποθετεί το κινητό της τηλέφωνο προκειμένου να καταγράφει την πόρτα ενός δωματίου στο σπίτι της.

Στη συνέχεια στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να ανοίγει την πόρτα και να βλέπει το παράνομο ζευγάρι εν δράσει.

Δευτερόλεπτα αργότερα η απατημένη σύζυγος επιστρέφει κρατώντας ένα όπλο.

Αφού ανοίγει εκ νέου την πόρτα πυροβολεί κατά του ζευγαριού και στη συνέχεια φωνάζει «φύγετε από εδώ».

Το βίντεο κλείνει με το παράνομο ζευγάρι να αποχωρεί από το δωμάτιο σοκαρισμένο από ό,τι έχει προηγηθεί.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η «πέτρα του σκανδάλου» ήταν η νταντά του μωρού του ζεύγους αν και αυτή η πληροφορία δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.