ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η Ρωσία θα παραδώσει συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας στην Σερβία

Η Ρωσία θα παραδώσει συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας στην Σερβία

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας, Γιούρι Μπορίσοφ, ανέφερε ότι έχει υπογραφεί σύμβαση μεταξύ της Μόσχας και του Βελιγραδίου για την προμήθεια αντιαεροπορικού εξοπλισμού, όπως σημειώνει η ρωσική εφημερίδα Ιζβέστια στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Ο Μπορίσοφ μιλώντας με δημοσιογράφους δήλωσε ότι έχει υπογραφεί σχετική συμφωνία για την προμήθεια συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας στο Βελιγράδι χωρίς να προβεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες για τον τύπο των συστημάτων.

Νωρίτερα, ο Σέρβος πρέσβης στη Ρωσία, Μίροσλαβ Λαζάνσκι ανακοίνωσε ότι η Σερβία αναμένει να λάβει ελικόπτερα Mi-35 μέχρι το τέλος του έτους.

Οι πληροφορίες έρχονται λίγο μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ στο Βελιγράδι, όπου είχε συναντήσεις με τον πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς και άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Ο Μεντβέντεφ παρακολούθησε τελετές που σημάδεψαν την 75η επέτειο της απελευθέρωσης του Βελιγραδίου από τους Ναζί στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Βαλκανικό Περισκόπιο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.