Βιέννη: Ερωtικό βοήθημα γυναίκας προκάλεσε συναγερμό για… τρομοκρατία στο Konzerthaus

Βιέννη: Ερωtικό βοήθημα γυναίκας προκάλεσε συναγερμό για… τρομοκρατία στο Konzerthaus

Πόσους λόγους μπορεί να σκεφτεί κάποιος προκειμένου να δικαιολογήσει τον συναγερμό για ενδεχόμενο τρομοκρατικό κτύπημα σε έναν οποιονδήποτε χώρο;

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί. Στη Βιέννη, ωστόσο, και πιο συγκεκριμένα στο Μέγαρο Μουσικής, συνέβη το… αδιανόητο, προσθέτοντας, ωστόσο, έναν ακόμη λόγο στη λίστα της αντιτρομοκρατικής. ερωtικό βοήθημα γυναίκας, η οποία το είχε ξεχάσει στην τσάντα της… σε λειτουργία, προκάλεσε την κινητοποίηση των αντιτρομοκρατικών δυνάμεων στο Μέγαρο Μουσικής της Βιέννης, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη κονσέρτο μουσικής.

Τα πράγματα είναι απλά. Το ερωtiκό βοήθημα, εφόσον βρισκόταν σε λειτουργία, έκανε έναν θόρυβο σαν… αντίστροφη μέτρηση ρολογιού βόμβας, που θα εκραγεί σε λίγες στιγμές. Δεν χρειάστηκε και πολύ, λοιπόν, για να αποκλειστεί το Μέγαρο από δεκάδες αστυνομικούς, ειδικές μονάδες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και την ομάδα πυροτεχνουργών για την εξουδετέρωση της… βόμβας.

Το Konzerthaus στην πρωτεύουσα της Αυστρίας έζησε μοναδικές στιγμές την Τρίτη το βράδυ και όχι -αυτή τη φορά- εξαιτίας της μαγευτικής μουσικής.

Μάλιστα, οι δυνάμεις ασφαλείας ακολούθησαν κάθε βήμα της τυπικής διαδικασίας. Απέκλεισαν τον χώρο, εκκένωσαν την αίθουσα, έλεγξαν κάθε γωνιά για τυχόν ύποπτα πακέτα και στο τέλος πέρασαν από ακτίνες Χ την… τσάντα της γυναίκας. Τότε διαπιστώθηκε ότι ο θόρυβος δεν προερχόταν από εκρηκτικό μηχανισμό, αλλά από το ερωtικό βοήθημα κυρίας, που -κατά λάθος υποθέτουμε- είχε αφήσει σε λειτουργία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πώς αντιμετωπίστηκε η γυναίκα που προκάλεσε τη μεγάλη αυτή αναστάτωση; Πώς αλλιώς; Οι αστυνομικοί της επέστρεψαν την τσάντα με το… επικίνδυνο ερωtικό βοήθημα και της ευχήθηκαν να έχει ένα «ευχάριστο βράδυ». Εξάλλου η κυρία δεν έκανε κάποιο έγκλημα. Απλώς ξεχάστηκε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.