ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες για προσχεδιασμένες προσαγωγές πριν τη χθεσινή ομιλία Α. Τσίπρα

Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες για προσχεδιασμένες προσαγωγές πριν τη χθεσινή ομιλία Α. Τσίπρα

Για προσχεδιασμένες προσαγωγές πριν τη χθεσινή ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκης έκανε λόγο το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Αθηνών για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, Δημήτρης Γερογιάννης.

Ανέφερε πως «ζήσαμε μια πρωτοφανή εμπειρία». Ήταν προσχεδιασμένες οι προσαγωγές, μας έλεγαν ότι είμαστε ανεπιθύμητοι, πρόσθεσε ο κ. Γερογιάννης.

Υποστήριξε μάλιστα ότι ο ίδιος βρέθηκε σε τζιπ της ΟΠΚΕ γιατί – όπως είπε – «συνομιλούσα με αυτούς που ήταν ανεπιθύμητοι» περιγράφοντας πώς δόθηκε η εντολή από αξιωματικό να τον πάρουν στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Γερογιάννης σημείωσε ακόμη πως «βρεθήκαμε με άλλους στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης γιατί ήταν αρκετά γκρουπ που μεταφέρθηκαν από την αστυνομία». Ποια ήταν η αιτία; «Ότι παρόλο που είχαμε ταυτότητες έπρεπε να ελεγχθεί η ποιότητα της ταυτότητάς μας. Είμαστε προληπτικές προσαγωγές μας είπαν» συμπλήρωσε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Αθηνών για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο κ. Γερογιάννης υποστήριξε ότι «μας σόκαρε ως πολίτες αυτό που ζήσαμε. Θα μιλήσουμε με νομικούς γιατί μας ενδιαφέρει ποιοι έδωσαν τις διαταγές» συνέχισε σχολιάζοντας ότι «χθες υπήρχε «διάταγμα» άλλου μικρού πατερούλη με το οποίο στοχοποιήθηκε η κοινότητα των Ελλήνων που πιστεύουν στην ελληνικότητα της Μακεδονίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.