Υπόθεση βιασμού ταξιτζή: Ο Γ. Καρκάς έκανε αίτηση αποφυλάκισης – Όσα λέει για τον οδηγό ταξί (βίντεο)

Υπόθεση βιασμού ταξιτζή: Ο Γ. Καρκάς έκανε αίτηση αποφυλάκισης – Όσα λέει για τον οδηγό ταξί (βίντεο)

Ο ηθοποιός που κατηγορείται για την κακοποίηση οδηγού ταξί έκανε αίτηση αποφυλάκισης.

Ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς δηλώνει αθώος και στην αίτηση αποφυλάκισης σύμφωνα με την Real News δίνει μια άλλη εκδοχή για τα γεγονότα της νύχτας της 13ης Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Real News ο Γιώργος Καρκάς επικαλείται στοιχεία που έχουν καταγραφεί από την εταιρεία ταξί και σύμφωνα με αυτά ο οδηγός ταξί δεν ήταν λιπόθυμος στο ταξί του, όπως υποστηρίζει, αλλά περιπλανιόταν για ώρα στο άλσος Βοτανικού.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του οδηγού ταξί μιλά για ανύπαρκτα στοιχεία, αναφέροντας πως ο ταξιτζής κακοποιήθηκε από τον Γιώργο Καρκά.

Ο πατέρας του ηθοποιού από την πλευρά του τονίζει πως ο γιος του είναι ένας άνθρωπος χωρίς κακία που εμπιστεύεται πολύ εύκολα τους ανθρώπους.

Να σημειωθεί πως υπόθεση (διαβάστε τι έγινε εδώ) είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου, όταν η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας και τις φωτογραφίες του Γιώργου Καρκά. Ωστόσο, το συμβάν είχε γίνει μέρες πριν.

Ο 29χρονος ηθοποιός του Θεάτρου Τέχνης Γιώργος Καρκάς, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και έχει ήδη προφυλακιστεί στις φυλακές Τρίπολης για την υπόθεση,

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.