ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κι άλλος νεκρός κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κι άλλος νεκρός κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού!

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για Έλληνα κρατούμενο, ο οποίος είχε καταδικαστεί για εμπλοκή σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Τέσσερις ημέρες μετά τη δολοφονία του Αλβανού Αλμπέρτ Μπάκο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα βρέθηκε νεκρός κι άλλος κρατούμενος!

Νεκρός μέσα στο κελί του στην Δ πτέρυγα βρέθηκε Έλληνας κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον νεκρό ανακάλυψαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι αφού δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Ο κρατούμενος ήταν στην φυλακή για υποθέσεις ναρκωτικών. Δεν έχουν βρεθεί μέχρι τις τώρα πληροφορίες σημάδια στο σώμα του και εικάζεται ότι ο θάνατός του προήλθε είτε από παθολογικά αίτια, είτε από ναρκωτικά. Πρόκειται για τον δεύτερο νεκρό μέσα σε μια εβδομάδα στις φυλακές Κορυδαλλού. Την περασμένη Δευτέρα, ο Αλβανός Αρμπέρ Μπάκο δολοφονήθηκε μέσα στις φυλακές από συγκρατούμενούς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν, και ο επονομαζόμενος “μακελάρης του Μικρολίμανου” αφού είχε τραυματίσει 14 άτομα το 2014 σε ένα μπαρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.