Aπίστευτο θράσος: Ληστές ξαναγύρισαν να κλέψουν και τα υπόλοιπα αντικείμενα από σπίτι

Aπίστευτο θράσος: Ληστές ξαναγύρισαν να κλέψουν και τα υπόλοιπα αντικείμενα από σπίτι

Αν υπήρχε βραβείο Γκίνες για το… θράσος, θα το κατακτούσαν επάξια δύο Έλληνες ηλικίας 31 και 24 χρόνων, οι οποίοι διέρρηξαν μέρα- μεσημέρι έξι διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία σε περιοχή της Χαλκίδας, ξήλωσαν υδραυλικές σωληνώσεις καλοριφέρ, άρπαξαν έπιπλα και είδη οικιακής χρήσης και τα έβαλαν σε… κούτες για να τα μεταφέρουν.

Ήταν, μάλιστα, τόσο θρασείς ώστε αν και τράπηκαν σε φυγή όταν έγιναν αντιληπτοί, επέστρεψαν λίγη ώρα αργότερα στο κτίριο και αποπειράθηκαν να αρπάξουν και άλλα αντικείμενα, για να τα προσθέσουν σε αυτά που είχαν ήδη “σηκώσει” και τα είχαν αφήσει συσκευασμένα σε κουτιά στο προαύλιο της πολυκατοικίας, σαν να έκαναν… μετακόμιση.

Ωστόσο, η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έβαλε τέλος στα σχέδια των δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια που ερευνά αν έχουν λεηλατήσει και άλλα κτίρια στην πόλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι διαρρήκτες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που τους απήγγειλε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους δικαιούχους που… τραβούσαν τα μαλλιά τους όταν είδαν σε τι κατάσταση ήταν τα σπίτια τους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.