Μια χώρα στο έλεος των κουκουλοφόρων: Εμπρησμοί στην Γλυφάδα – Γιατί προσήγαγαν τον δήμαρχο Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου

Μια χώρα στο έλεος των κουκουλοφόρων: Εμπρησμοί στην Γλυφάδα – Γιατί προσήγαγαν τον δήμαρχο Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου

Είχε πολλή δουλειά το αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας χθες: Από το να κυνηγά κουκουλοφόρους εμπρηστές μέχρι να διώκουν τις παρανομίες-παρατυπίες του δημάρχου Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου που προσήχθη για παράνομες τσιμεντώσεις δημόσιων χώρων.

Ζημιές στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Άνω Γλυφάδα προκάλεσαν άγνωστοι το βράδυ της Τετάρτης, ενώ κάηκε και περίπτερο συνδυασμού που συμμετέχει στην δημοτικές εκλογές.

Οι δράστες έσπασαν τζαμαρίες και έγραψαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ την Τρίτη τα ίδια γραφεία είχαν δεχθεί και πάλι επίθεση.

Τα γραφεία της ΝΔ στην Άνω Γλυφάδα βρίσκονται στην οδό Κωνσταντίνου Αθανάτου.

Γενικά στην πόλη επικρατεί εκρηκτική κατάσταση (για να μην πούμε εμπρηστική) με τους κουκουλοφόρους να σπάνε και να καίνε ειδικά στην Ανω Γλυφάδα η οποία έχει γίνει φέουδό τους από τότε που απομακρύνθηκε το αστυνομικό τμήμα από την οδό Βορείου Ηπείρου, μια απόφαση για την οποία δεν αντέδρασε ο δήμος.

Χθες βράδυ, ομάδα αντιεξουσιαστών πραγματοποίησε επίθεση σε εκδήλωση υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, όπου παρευρίσκονταν ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς αλλά και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας και Όλγα Κεφαλογιάννη καθώς και άλλα στελέχη του κόμματος, στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Λεωφόρο Συγγρού.

Συγκεκριμένα περίπου 25 άτομα βγήκαν από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, πέταξαν κροτίδα στον επικεφαλής ασφαλείας που βρισκόταν έξω από το κτίριο της εκδήλωσης και έσπασαν τρία αυτοκίνητα προξενώντας φθορές σε τζαμαρίες του κτιρίου.

Λίγο αργότερα, αντιεξουσιαστές δημιούργησαν ένταση και σε προεκλογική εκδήλωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και πετώντας τρικάκια.

Σμηειώνεται ότι χθες προσήχθη στο ΑΤ Γλυφάδας ο δήμαρχος Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου επείδή προχώρησε σε χωροταξικές διαρρυθμίσεις οι οποίες κατά την εκτίμησή του Δήμου έπρεπε να γίνουν χωρίς την έκδοση νομίμων αδειών και συπτωματικά κατά την προεκλογική περίοδο αφού άφησε να περάσουν πετνε ολοκληρα χρόνια χωρίς να κάνει τίποτα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Γλυφάδα Μπροστά» με ανάρτησή του στο Twitter προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

https://twitter.com/gkouriotis/status/1129006564369735680

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.