Θεσσαλονίκη: Άλλο ένα ηλεκτρικό πατίνι κατέληξε στα νερά του Θερμαϊκού

Θεσσαλονίκη: Άλλο ένα ηλεκτρικό πατίνι κατέληξε στα νερά του Θερμαϊκού

Τα ηλεκτρονικά πατίνια έχουν κυριολεκτικά πλημμυρίσει τους δρόμους της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων, ωστόσο, δεν έχουν δεχτεί θερμή υποδοχή από όλους.

Άλλο ένα ηλεκτρονικό πατίνι κατέληξε στα νερά του Θερμαϊκού από τη μέρα που έκαναν την εμφάνισή του στη χώρα μας, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι περαστικοί στην παραλία της Θεσσαλονίκης αντίκρισαν σήμερα το πρωί άλλο ένα ηλεκτρονικό ενοικιαζόμενο πατίνι στα θάλασσα.

Άγνωστοι πέταξαν, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της νύχτας το πατίνι στη θάλασσα, στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσαν εργαζόμενοι της εταιρίας και ανέσυραν το πατίνι για να το πάνε προς επισκευή.

Δεν πρόκειται για την πρώτη φόρα που καταλήγει στον Θερμαϊκό ενοικιαζόμενο πατίνι, αφού πάλι πριν από λίγους μήνες σημειώθηκαν δύο ανάλογα περιστατικά.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του περιστατικού οι άγνωστοι δεν δίστασαν να βιντεοσκοπήσουν και να κοινοποιήσουν την πράξη τους στα social media προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Όπως επισήμαναν πηγές της Λιμενικής Αρχής στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εάν δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία και μήνυση για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, σε βάρος του ατόμου πέταξε το πατίνι στη θάλασσα, δεν μπορεί να δράσει αυτεπάγγελτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό συμβαίνει καθώς το ηλεκτρικό πατίνι δεν είναι αντικείμενο κλοπής, αλλά έχει ενοικιαστεί μέσω τραπεζικής κάρτας ανάληψης, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από τους πολίτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.